• Anonym (Man2)

    Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man

    Jag delar inte alls din bild om att kvinnorna inte är intresserade av att träffa någon. När jag nätdejtade under ett par år träffade jag långt över 50 kvinnor. Jag är varken högavlönad eller särskilt snygg även om jag är rätt vältränad. Och träffade bara kvinnor jag trodde skulle attrahera mig. Vissa hade väldigt missvisande bilder. Happy pankake var inte den så idag jag tyckte var bäst, snarare tvärtom och Match tyckte jag var bäst och det var där jag träffade min kvinna.

  • Anonym (Man2)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-06 00:32:37 följande:
    Hur mycket betalade du för match då? 
    Minns inte vad det kostade, kanske runt 350kr i månaden.
    HP var det mycket kvinnor som var arbetslösa mm som redan skrivits. Men träffade flera bra kvinnor därifrån också.
  • Anonym (Man2)

    Får jag fråga om ni som är sjukskrivna är det tillfälligt och vad ni har för krämpor?

    Jag tappade själv intresset när en jag pratade med berättade om en skada efter whiplash och hur det begränsade hennes liv. Det var inte riktigt kompatibelt med hur jag vill leva så jag gärna träffade någon som är aktiv. Hade inget att göra med hennes inkomst och tyckte så klart synd om henne.

  • Anonym (Man2)
    Anonym (M) skrev 2024-10-06 19:17:10 följande:
    Jag är på väg tillbaka och klarar hem och hushåll men blir trött lättare och framför allt är jag stresskänslig. Främst när det gäller jobbet, därför jobbar jag inte än för det är en tunn lina man balanserar på. Kan också åka iväg och simma när det är lugnare i simhallen tex.
    Tack för svar och det hade absolut inte fått mig att backa. Tunga perioder har vi alla. Lycka till under resan tillbaka.
  • Anonym (Man2)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-07 14:39:16 följande:
    Hon var mer än snygg, hon var top of the top. Det var under gymnasietiden. Brunett, nästan 180 lång, simmade gjorde hon så hon var riktigt fit, ljus hy, fräknar i ansiktet, liten näsa och gröna ögon. Sötare än socker. Tyvärr rann det ut i sanden när hon hennes familj flyttade tillbaks till Schweiz. 

    Resterande brudar var inte mediokra eller jättesnygga, alldagliga Svenssonbrudar med fakeblonderat hår typ. Ganska snygga men inte ens i närheten av henne brunetten. 
    Fast du kan ju inte hänga upp dig på en tjej du träffade i gymnasiet. Tjejerna i den åldern har ju helt andra kriterier än en vuxen kvinna.

    Är du så snygg som du säger måste du haft väldigt dåliga bilder. Även om du utstrålar oseriös så hade du blivit kontaktad av tjejer som vill ha något lättsamt.
  • Anonym (Man2)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-07 15:06:08 följande:
    Nätdejting är en annan sak än verkligheten om man är man. Speciellt HP där det finns så så kvinnor som är utspridda över landet. 

    Felet är inte mitt utseende. Dock är dejtingsidor bra på att få killar att tro att det är fel på deras utseende. Som tur är har jag erfarenhet och har fått bekräftelse i verkligheten så det rör mig inte ryggen. Tycker bara det säger att det är så skevt där. 
    Fast jag har ju provat HP även om det är 1,5 år sedan nu och andra sidor. Då fanns det någon enstaka som såg bra ut och verkade vettiga och jag fick svar av ungefär en tredjedel som jag skrev till och vissa kontaktade mig också. Och inte skulle jag själv klassa mig som snygg och tycker dom jag dejtade oftast såg bättre ut.

    Det rör sig inte i ryggen säger du, men vad är då anledningen till tråden?
  • Anonym (Man2)
    Anonym (90-tal) skrev 2024-10-09 15:45:58 följande:
    Jag menade totalt sett under ens livstid, men kan nog för all del gälla båda delarna 
    Vad räknas som att ha fått lega mycket va lite på tex års basis för en man?
  • Anonym (Man2)
    Anonym (HP lover) skrev 2024-10-09 23:46:46 följande:

    Är kvinna och hittade min partner på HP som jag varit tsm med i snart 3 år.
    Han hade en bra profil som jag råkade hitta. Han hade alltså inte varit inne på min profil, lajkat eller skrivit till mig. Det var jag som skrev först till honom. Vid det läget hade jag 0 bilder och inte ett ord i min profiltext. Ändå var han intresserad av att ha kontakt med mig.

    Ett par saker angående nätdejting:
    - Bilder på en själv som kvinna blir ofta extremt sexualiserade trots att man är fullt påklädd och inte visar något speciellt. Därav tog jag bort mina bilder. 

    - Saker man skriver i profilen antingen ignoreras eller misstolkas grovt, i vissa fall sexualiseras även den. Därav raderade jag all min text efter att ha ändrat den flera ggr.

    - Om man skriver först som kvinna blir man nästan alltid beskylld för att catfisha och blir inte tagen på allvar!!! 

    - Män vill sällan lära känna en ordentligt innan man ses. Helst vill många ses innan dom ens vet vad man heter. Sexfixerade eller extremt desperata? Jag skiter i vilket, jag har annat att göra än dejta massor random män. 

    -  Många män är rätt osexiga faktiskt. Frågade till och med en varför han såg ut som ett grottmänniska med sitt långa ovårdade skägg och hår och sunkiga kläder (jaa jag vet, lite taskigt, men han såg fan inte klok ut).. Hans svar: "hon jag kommer dejta får väl ta mig för den jag är.." 

    Allvarligt talat killar, klipp er och skaffa ett liv. Den där "ta mig för den jag är"-attityden kommer göra er till incels resten av livet. 


    Det där sista var samma uppfattning jag också fick om många kvinnor på HP. Dom få som inte var överviktiga eller fulla med tatueringar och piercingar var få. Match var en helt annan sak, där var det gott om vettiga kvinnor.
  • Anonym (Man2)
    Anonym (HG) skrev 2024-10-10 18:05:04 följande:
    Hur vet du det?
     Nu tycker jag att en kvinna som är 30 är ugn och inte gammal. 
    Men kan bekräfta att även feta kvinnor får mängder med likes på Tinder efter att ha sett en kollega svepa.
  • Anonym (Man2)
    Anonym (Loppan) skrev 2024-10-10 18:59:45 följande:

    Varför så avundsjuk? Ni män väljer själv vad ni vill svepa på, för vissa är det viktigare med utseende än för andra.


    I alla sådana här trådar så ska det alltid klankas ner på kvinnor, att det är kvinnornas fel att inte alla män får ligga, det är inget fel med att vara varken kort, lång, gammal, ung, smal eller tjock eller något annat, vi är alla skapta olika och har olika förutsättningar. Ingen förtjänar något mer än någon annan bara pga sitt utseende. Har man dåligt med möjligheter så får man se om man kan anpassa sina "krav" och öppna sina vyer, eller så får man jobba på att bli mer intressant av de man vill ska se en. Så är det för kvinnor med, även om många har lätt att hitta snabba ligg (vilket de flesta kvinnor faktiskt inte söker i samma utsträckning som män gör).


    Jag skrev svaret på en fråga till en person som frågade en annan person här hur han vet det. Och inte på grund av avundsjuka.
  • Anonym (Man2)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-11 21:21:42 följande:
    Med tanke på att jag nästan på daglig basis får ihållande blickar från kvinnor i min ålder och yngre så tror jag inte det har att göra med det. Jag VET att jag är ganska attraktiv. 

    Däremot tänker jag att det kan finnas vissa anledningar. 

    Den ena är att jag uppfattats som ett fakekonto, en player/fuckboy eller någon utan liv. Jag hade inga bilder där jag var tillsammans med vänner, inga bilder från några aktiviteter. Samtliga bilder var typ porträtt på mig utan syfte. Jag tror även att vissa kan ha uppfattat mig som alldeles för snygg och bra för att vara sann. Så de kände att jag då antingen bara var ute efter ett ligg eller att jag inte var den jag utgav mig för att vara. Jag hade inga fotoverifierade bilder. 

    Den andra anledningen är att en väldigt stor andel av de jag skickade till bodde i andra delar av Sverige. Och anledningen till att jag gjorde det var att antalet kvinnliga profiler i min stad Malmö var mycket lågt. 
    Vad var det du skrev om ödmjuk tidigare? Och nu för bra för att vara sann?

    Som sagt hade du sett så bra ut hade du fått likes och meddelanden. Det fick jag trots att kvinnor sällan eller aldrig äter upp mig med blicken på stan.
  • Anonym (Man2)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-12 11:02:45 följande:
    Sen beror det på när du hade konto också. Som jag har förstått det på andra användare som nätdejtat i flera år så har det blivit mycket sämre de sista 2 åren. Folk som tidigare fick många matchningar påstår att de idag knappt får några matchningar alls, trots att de har samma material eller till och med bättre material. 
    Avslutade för 1,5 år sedan när jag gick in i förhållande.
    Jag hade bara några selfies men beskrev i profilen vad jag tyckte om att göra på min fritid och lite vad jag jobbade med.

    Angående det någon skrev om skånska lät det rätt konstigt då sannolikheten är stor att även en stor del av kvinnorna nära dig också pratar Skånska. Och inte skulle då jag avfärda en kvinna pga hennes dialekt.
  • Anonym (Man2)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-13 14:35:19 följande:
    Ska vi droppa var sin bild på oss jälva i tråden och se vem som är snyggast då?

    Du som påstår jag är ful
    Jag påstår absolut inte att du är ful. Däremot tycker jag det låter konstigt när du skriver att du har svårt att få till dejter när du skriver att du är så snygg så kvinnor kanske tycker du är för bra för att vara sann.

    Jag har dessutom inte skrivit att jag är snygg vilket jag vet inte stämmer. Men jag ser åtminstone tillräckligt bra ut för att få svar på ca 1 av 3 meddelanden jag skickade. Och ofta blev det intressanta samtal där båda var engagerade och ofta dejter.

    Någon bild kommer jag inte lägga upp då det saknar betydelse hur jag ser ut.
Svar på tråden Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man