Inlägg från: Anonym (Kelly) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kelly)

    Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man

    Core skrev 2024-10-06 21:07:36 följande:

    Det kan inte vara så att du överskattar ditt utseende och siktar för högt? Jag får intrycket av att män har en tendens att göra så. Om du sänker din kravbild kanske marknaden är mer tillgänglig?

    För om man ska vara krass, så har de här kvinnorna uppenbarligen hittat någon de hellre väljer, som således kanske ser objektivt bättre ut eller har andra stärkande egenskaper, varför du blir bortvald. Och om det är så, så har du helt enkelt siktat för högt 


    Anonym (Jaja) skrev 2024-10-06 21:42:57 följande:
    Båda könen kan säkert överskatta sin egen attraktionskraft.

    Det är ju uppenbart att ts gör det. Det är något absolut. Man behöver inte ha särskilt mycket kunskaper inom statistik eller matematik för att förstå att 150 kvinnor inte kan ha fel. Ts är inte tillräckligt attraktiv.

    Vem har fel här? de 150 kvinnorna som inte var intresserade? Eller ts?

    (han ligger på en 8:a, kvinnorna på en 5:a, något som inte går ihop här, jojo)
    Antingen har ni inte följt tråden eller så har ni bristande läsförståelse. 

    Ts beskrev att han skickat till 15 stycken som väckte hans intressen och att resterande meddelanden bara var till för att få igång något. Han skickade mestadels till kvinnor han inte ens var intresserad av och som låg under hans egna nivå. Och HP är dessutom en sida, precis som ts är inne på, som har väldigt låg kvalitet. Man behöver inte vara en 8a, 9a eller 10a, det räcker att vara en 6a så ser man bättre ur än majoriteten där. HP och Badoo är de två nätdejting sidor med i särklass sämst utbud. Riktigt dåliga båda två. Både få användare och oattraktiva användare. 

    Vad man ska veta med HP är att det finns så få kvinnliga användare där att det nästan är omöjligt att hitta någon man tycker om på sin egen ort. Så ts har antagligen skickat till folk över hela landet och antagligen är det därför som de inte svarat eller varit intresserade. Majoriteten av kvinnorna på HP är mellan 30-45 år, så de flesta där har barn också och därför är det antagligen meningslöst för de att dejta någon i andra delar av Sverige. 
  • Anonym (Kelly)
    Anonym (Kjell) skrev 2024-10-06 22:01:29 följande:
    1. Som någon tidigare sa är det nog fler män än kvinnor i HP. Om det stämmer att kvinnor har högre krav låter jag vara osagt, men man får lätt det intrycket. Sen vet jag inte om HP är rätt forum att hitta någon, men å andra sidan. Vilket forum är det? 

    2. Jag har varit med i HP i två år nu och bara för att det är gratis ska man inte tro att det är lättare att hitta någon där. Jag bor utanför Göteborg och utbudet är därefter när det gäller antalet medlemmar. Man börjar ju artigt och belevat, men det är ingen garanti för träff. En kvinna fick jag en bra kontakt med och vi hade trevliga chattar, men så småningom kröp det fram att hon inte var ute efter att träffa någon. Hon vill bara ha någon att prata med. Vad i helvete liksom..... En annan kvinna tog kontakt med mig, men när jag skulle svara kom texten att medlemmen hade pausat sitt medlemskap. Samma sak ifall man har lajkat någon och man har fått ett lajk tillbaka och inlett en konversation. Då är hon inte tillgänglig. Ibland undrar jag om många kvinnliga medlemmar är fejk eller bara med för att driva med folk.

    Man vill ju förstås inte ge upp, men jag har inga större förhoppningar om att hitta någon på HP.
    HP är kass kass kass. 

    Det största problemet där är att det är så få användare, i alla fall kvinnor, så det är svårt att hitta någon du dras till på din egna ort. Och hittar du någon som gillar dig och som du gillar så visar det sig vara i Norrland, du bor i Stockholm. Så det är döfött. 

    Bättre att köra någon av de stora och pröjsa om man verkligen vill hitta någon man tycker om. 
  • Anonym (Kelly)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-06 15:04:35 följande:
    Jag vet hur skalor fungerar det jag undrade var om de du nämnde anses ligga i övre skiktet utseendemässigt
    Finns nästan inga på HP som ligger i nått övre skikt i nått avseende. Varken utseendemässigt eller ekonomiskt. Majoriteten är losers eller frånskilda småbarnsföräldrar med får dålig ekonomi för att kunna pröjsa på någon bättre sida. 

    Undantag finns, men det är som sagt undantag. Och sannolikheten att detta undantag ska finnas på din egna ort är nästan minimal. Utan då är det i andra änden av landet. 
  • Anonym (Kelly)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-06 23:16:49 följande:
    Han fick inte mycket svar av de som bodde nära han heller som jag förstod det.
    Men han skrev ju att två av de tre som han hade väldigt långa konversationer med och som kunde blivit nått var från samma område som honom själv. Men att han tröttnade på båda och inte tog det vidare. 

    Så uppenbarligen gjorde det stor skillnad när han skickade till de i sitt egna område. 
  • Anonym (Kelly)
    Less is more skrev 2024-10-06 23:43:38 följande:

    Ett halvår är väl inte så lång tid.

    Kanske män ser dejtandet som.ett projekt som.ska avhandlas och ge resultat.

    Kvinnor kanske mer bara hänger och ser vad som händer. Kanske finns det andra dejtingsajter de hänger på?


    Det är väl mestadels män på samtliga sidor. Hela nätdejtingbranschen är riktad mot män, män är målgruppen som ska spendera pengar för olika funktioner som ska öka chansen att få till en matchning. 
    Det är nästan bara män som nätdejtar. Mycket få kvinnor.
  • Anonym (Kelly)
    Anonym (Maria) skrev 2024-10-07 01:27:48 följande:
    Kontaktade han enbart till 2 i sitt egna område då eller vad menar du med skillnad. Jag menar att om han hade svårt att få svar där med så faller det ju att påstå att han på dejtsidan skulle vara attraktiv för kvinnor i närområdet. oavsett vilka han själv fastnade för eller släppte. 2 personer i närområdet lyckades han i så fall attrahera men det säger ju inte så mycket om hans attraktionskraft där i området om man inte jämför med hur många i samma område som inte var intresserade. Jag trodde du i inlägg 174 menade på att en person som TS visst kan vara attraktiv för kvinnorna på HP som i regel är sämre (som jag tolkar dig) men de måste då vara i närområdet. men jag kanske missförstår 
    Som någorlunda eller hyfsat attraktiv kan jag utifrån min egna erfarenhet säga att jag hade otroligt svårt att hitta någon på min nivå eller högre i min egna stad på HP. Och då bor jag i Göteborg som är landets näst största stad dessutom. Det fanns någon eller några, resten fanns på andra orter. Och med de var det döfött för jag kunde inte dejta någon från Örebro, Stockholm, Malmö, Luleå. Så jag kunde kanske kontakta 2-3 kvinnor från samma stad eller närliggande område, sen var mitt område förbrukat. 
    Även om jag hade velat dejta någon från Örebro så ville i stort sett ingen kvinna dejta på det avståndet, vilket många redan hade redogjort i sina profiler. 

    TS: 
    Att Ts hade två långa konversationer som var avsedda att leda till något tyder ju på att det måste ha funnits något sorts intresse hos honom och att han tyckte de låg på hans nivå eller någorlunda. Och andelen som kan ha gjort det om han är en 8a som han själv påstår är mycket få. Så det måste betyda att han haft ganska bra utdelning i sin stad. 
  • Anonym (Kelly)
    Anonym (Jaja) skrev 2024-10-07 12:03:21 följande:
    15 personer? Du menar väl att han inte var tillräckligt attraktiv för 150 kvinnor? Det är ts själv som gör bedömningen att de ligger under hans egen nivå. Ts har uppenbarligen missuppfattat sin egen attraktionskraft. Det är ju en helt klar slutsats.
    Om TS är lång och vältränad, tar hand om sig själv och inte drabbats av håravfall  samt är civilingenjör, då är han förmodligen redan minst en 6a bara bedömt efter det. Med den utgångspunkten skulle jag säga att han kan vara allt mellan en 6a och 10a. 

    HP är en värdelös sida eftersom du som attraktiv man bara har några stycken du kan skicka till i det närområde som är på din nivå, sen är det förbrukat. De går att hitta första dagen man loggar in, sen är det gjort. Resten av alla är kvinnor som bor utspritt över landet och som inte avser dejta någon i andra delar av Sverige, hur bra du än är. De flesta redogör det redan i sina profiler. Så har TS skickat runt till folk i Göteborg, Stockholm, Luleå, Örebro så är det naturligt att det inte lett till nått. Majoriteten av kvinnorna där har varken ekonomi eller möjlighet att dejta på avstånd. Dessutom har de barn i bagaget. Finns nästan inga kvinnor under 30 på HP. Majoriteten är medelåldersmorsor. 
  • Anonym (Kelly)
    Anonym (Toker) skrev 2024-10-07 12:24:48 följande:
    Förnamn, ålder och område där personen bor brukar räcka.

    Många av tjejerna jag dejtat har kollat upp mig också. Ett tag hade jag ett ex folkbokförd hos mig. Den saken fick jag många frågor på. Jävla misstänksamhet. Klart det fanns en naturlig förklaring på det! Vad tror ni egentligen?
    Anonym (GirlyGirl) skrev 2024-10-07 11:52:57 följande:
    Det är ändå ganska enkelt om man har ett litet udda namn och vet vilken ort människan bor i. Då krävs det inte så mycket skrollande för att hitta rätt. 

    Han hade även passat på att kolla upp vart mina föräldrar bor. Det framkom under samtalet. 

    Det vart ingen andra träff så att säga. 

    Man använder ju inte sitt riktiga namn för helvete. Inte ens jag som är man gör det. 
  • Anonym (Kelly)
    Anonym (Rob) skrev 2024-10-07 12:30:29 följande:
    Svårt att ta någon seriöst om man inte ens använder sitt riktiga namn.  Bad är problemet att man googlar en person egentligen?  Sålänge man inte stalkar.
    Fattar inte det.  
    Problemet är att det finns dårar där ute. Det är många som råkat illa ut, speciellt tjejer, som outat sin identitet. När folk blir avvisade så bli vissa monster eller stalkers.

    Rekommenderar alla att köra fejknamn tills dess att den individ man ska dejta känns okej. 
  • Anonym (Kelly)
    Anonym (Jaja) skrev 2024-10-07 12:33:22 följande:
    Det är ju din uppfattning att ts är så attraktiv. 150 kvinnor tyckte inte han var det. Har dom fel? Ts har missbedömt sin attraktionskraft. Det är en helt absolut slutsats baserat på ts egna försök. Hur många kvinnor ska han kontakta för att signifikansen ska landa på en acceptabel nivå?

    ts har två vägar att gå här, inse att han missuppfattat sin egen attraktionskraft, alternativt ignorera det totalt, ts kanske har ett känsligt ego och känner att han behöver lägga över någon slags skuld på dessa 150 kvinnor (eller kvinnor överlag)

    ts kan ha en realistisk syn på sin attraktionskraft samtidigt som han försöker ragga på tjejer ovan sin nivå och vara medveten om att det är en piss i Mississippi. Slipa på rizzet.
    Finns inga kvinnor på HP som är över 8a så det argumentet fallerar tyvärr. 

    Jag tror mer på teorin att han skickat till folk som bor i andra delar av landet i brist på kvinnor i sitt närområde, detta då HP har få användare och majoriteten av de få som finns inte vill dejta på annan ort. 

    Det var ju inte så att han hade kontaktat 150 och fick noll svar. Han hade 3 stycken, varav två i sin stad, som han hade veckolånga konversationer med och som han bedömde vara värda att satsa på. Sen var det en del användare han hade kontakt med som mitt i konversationen försvann. Sen var det en del som det tidigt rann  ut i sanden med. 

    Vad han skrev i trådstarten var att 90% inte var intresserade. Men sannolikt bodde majoriteten av de i andra ständer och ville inte dejta på avstånd. Urvalet på HP är lågt då antalet användare är lägst av alla kända dejtingappar. De har färre än Mtach, färre än Tinder, färre än Hinge, färre än Mötesplatsen. 
  • Anonym (Kelly)
    Anonym (Rob) skrev 2024-10-07 12:51:44 följande:
    Om du betalar för Tinder kan du ställa in så att din profil inte ska vara synlig för andra än de du swipear höger på. Om du nu är så orolig.  
    Betalar du för Tinder? Vad är din upplevelse av det? Fungerar det?
  • Anonym (Kelly)
    Anonym (?) skrev 2024-10-07 12:53:44 följande:
    Hade inte betalat för det när ett alias är gratis. Är nog ändå inte min typ av man om han avvisar mig pga en sån grej
    Klart som fan man kör fejknamn tills dess att det känns tryggt. Varför ska man outa sig själv för tusentals människor, till varenda människa man avvisar m.m.? 

    De flesta jag känner kör fejknamn, speciellt kvinnor. Det är värre för kvinnor, men det finns risker även för män. Finns en del psychobrudar där ute också.
  • Anonym (Kelly)
    Anonym (Toker) skrev 2024-10-07 12:54:38 följande:
    Jag svarade på en man som inte vågade skriva ut sitt namn. Jag kan förstå en kvinna som inte vågar göra det. Av orsaker du nämner. Som kille är det ju bara fegt att inte göra det.

    Mitt problem är att försöka övertyga tjejen jag pratar med att jag inte är en psykopat. Så att hon vågar träffa mig. Då är det dumt att bli påkommen med smålögner eller faktafel.
    Kvalificerat skitsnack. Det finns en del störda kvinnor där ute också som är jävligt bra på att ställa till ett elände för folk de inte tycker om eller retar sig på. Kvinnor som inte tål att avvisas. Det är bara det att du inte råkat ut för de. 

    Sen är de dock inte lika många som männen, det kan jag ju köpa. 
  • Anonym (Kelly)
    Anonym (Rob) skrev 2024-10-07 12:58:51 följande:
    Jag har gjort det.  Upplevde att man blir mer synlig och ens likar får lite högre prio över andras.  Jag tror definitivt det är en fördel i större städer.
    Där jag bor dyker det bara upp ett par nya per dag så kändes inte lönt.
    Har du lagt ner nätdejtandet eller kör du nån annan sida? 
  • Anonym (Kelly)
    Anonym (?) skrev 2024-10-07 13:03:23 följande:
    Ja, eftersom kvinnor som sagt är utsatta så kanske det är bra att stå för ärlighet och sanning. Inte ge henne någon anledning att tvivla på om hon vågar träffas

    Jag hade inte reagerat på ett alias som kvinna. Men förstår hur du menar
    Har alltid kört fejknamn som man. Vem fan är så dum att man outar sig själv till allt och alla? Du vet inte vem som sitter på andra sidan som du dissar eller vilka andra avsikter de har, lura dig på pengar eller vad som. 

    Om någon undrar varför man kört fejknamn, vilket jag dock inte råkat ut för, räcker det att säga att man varit med om att man blivit trakasserad tidigare när man använt sitt riktiga namn, att man har dåliga erfarenheter från någon psychobrud. Om det sedan är sant eller inte spelar mindre roll. Tomte
  • Anonym (Kelly)
    Anonym (Rob) skrev 2024-10-07 13:03:07 följande:
    Jag är med i nästan alla appar.  Hinge, happening, Tinder, badoo, bumble, m.m. man lever väl på hoppet. 
    Men utbudet är alldeles för uselt enligt min uppfattning, så varför betala då...
    Det är för få kvinnliga användare överallt. En övervägande majoritet av alla som nätdejtar är ensamma män.

    Vilken av de andra apparna funkar bäst då? Vilka har de bästa  brudarna? 
  • Anonym (Kelly)
    Anonym (Tjejen) skrev 2024-10-07 01:47:58 följande:
    Nej, appar används av alla kvinnliga singlar jag känner. Mkt vanligt.
    Och?

    Det betyder ingenting att dina vänner använder det. Det är fortfarande så att det är mest män som använder det, finns statistik som visar att nästan 4 av 5 användare är män. 
  • Anonym (Kelly)
    Anonym (Agnes) skrev 2024-10-07 13:11:35 följande:
    Han skickade till 149. Spelar ingen roll om han var intresserad eller inte. Nästan alla av dessa 149 var inte intresserade av honom. 

    Under den här perioden skickade jag ut meddelande till 149 kvinnor. 
    Nej. Det är inte sanningen. 90% svarade inte. 10% svarade och var intresserade. 

    Av de 90% så bodde majoriteten i andra städer förmodligen och ville inte dejta på annan ort. Jag har själv haft konto där så jag vet att nästan ingen vill dejta i annan stad än sin egna. Av de 90% så fanns det antagligen också individer som inte ens var inloggade och hade gamla konton. Det finns även ett stort antal fejkprofiler som skapats för att få det att se ut att fler kvinnor är med än vad som faktiskt är fallet. 

    Med tanke på vad HP är för sida och hur svårt det är för män att nätdejta till följd av mansöverskottet, 4 av 5 är män, så finner jag det mycket troligt att TS kan vara en 8a. Många män som nätdejtar kan kontakta 1000 kvinnor och knappt ens få ett svar.

     
  • Anonym (Kelly)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-07 13:54:34 följande:
    Jag försökte vara ödmjuk och trevlig. Var jag tråkig? Kanske
    Men inte dryg och inte ytlig. Jag försökte läsa på om varje kvinna, läsa deras profiler och skapa individuellt anpassade meddelandet för att visa på ett genuint intresse. Men min upplevelse var att det bara tog upp massa tid och energi att göra så. Hade varit bättre att ha färdigskrivna och bara klistrat in de. För i slutändan brydde sig de flesta inte. 
    Problemet är att kvinnor på nätdejting är kräsna eftersom 4 av 5 användare är män. Så om de inte ser ut som troll så blir de översköljda med likes och meddelanden. Så de lägger inte ens någon tid på dina meddelanden. De gör en snabbkoll. Om det är nått som inte stämmer så dissar de dig. Att du ser oseriös ut, att du bor för långt borta eller nått annat. 
  • Anonym (Kelly)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-07 14:19:28 följande:
    Att det skulle bli bättre för att man betalar kan massvis med män understryka inte stämmer. Många jag känner och även en del i tråden, nämner att de slutat betala och bara använder gratisversionerna eftersom det inte ger så mycket att betala. Vad du inte förstår, eftersom du verkar ha låg iq, är att appar som tar betalt har en agenda och den är att behålla betalande medlemmar för att på så sätt tjäna mer pengar, Om folk hittade någon snabbt så hade de slutat betala vilket gör att apparna tjänar mindre pengar. De tjänar på att ha prenumeranter som inte hittar  någon. 

    Hade du haft lite innanför pannbenet hade du fattat det. Men logik är inte din starka sida ser jag.
    Anonym (Agnes) skrev 2024-10-07 14:13:59 följande:
    Precis, du sitter mest hemma. Skriver du det i din presentation också? Eller får du det att låta som att du har massor av intressen och aktiviteter? En kille som bara rör sig i manliga kretsar och sedan är mest hemma är ju inte så attraktivt. Så vitt jag vet från de jag känner som läst samma utbildning som dig är att det fanns ett rikt socialt liv under studietiden. 

    Fast du kan ju inte jämföra en gratisapp med en betalapp och tro att en gratisapp ska spegla hur en betalapp är. Förstår du inte det? Det är ju som att köpa en billig burgare på Donken för att testa och se om den dyra burgaren på finrestauran är värd sitt pris. För att ha läst i 5 år, så verkar logik inte vara din starka sida.

    Om där inte fanns några du var intresserad av så är väl det rimliga att inte skicka något alls. Dvs samma beteende som du har IRL. Inte heller särskilt logiskt.

    Börjar undra om du bara driver med oss.
    Ts har helt rätt. Du Agnes vet inte vad du yrar om.

    Vad man kan lägga till med de betalande apparna är att de allra flesta dessutom har en stor andel ickebetalande medlemmar. Match är ett bra exempel. Där måste man betala för att kunna skicka meddelanden till folk. Men det är inte säkert att den du skickar till betalar, och då är det som att kasta ett meddelande i sjön. För du vet inte vilka som betalar och vilka som inte gör det. Samma med Tinder. De har för övrigt samma ägare. 

    När det gäller match har jag för mig att statistik visade att bara 30% av medlemmarna betalar. 



Svar på tråden Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man