• Anonym (???)

    Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man

    Anonym (Patania) skrev 2024-10-05 14:56:14 följande:
    Det är lite märkligt. Jag vill verkligen inte låta arrogant eller så men ute i den verkliga världen hade majoriteten av de jag skickade till aldrig haft en chans att få någon som mig. Av alla de jag skickade till var det kanske bara 10-15 som jag verkligen var intresserad av. Men ju färre svar jag fick, ju mer började jag skicka ut i ren desperation bara för att kunna få igång nått. Många av de jag skickade till var låginkomsttagare med vanliga på lager, undersköterskor, maraffärer m.m. som inte har en ekonomi som i närheten av min. Och de var kanske 5-7 utseendemässigt. Många var frånskilda och hade småbarn i bagaget. 
    Deras totala attraktionsvärde var rätt lågt i många fall. 

    Jag pluggade till civilingenjör och arbetade vid sidan av. Jag hade rätt uselt med tid att hinna festa runt om man säger så. Det gick även mestadels killar i klassen som du kanske förstår. 
    Som civilingenjör borde du veta att Einsteins definitionen av en idiot den människa som varje dag gör samma sak ? och ändå förväntar sig en förändring.
  • Anonym (???)
    Harnok skrev 2024-10-05 20:56:33 följande:

    Jag har använt nätdejting sidor i  15 år (också man) och det har aldrig lett till något. Nätet suger totalt.


     Einsteins definitionen av en idiot är den människa som varje dag gör samma sak och ändå förväntar sig en förändring.
  • Anonym (???)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-06 00:41:11 följande:
    Har inget större social nätverk och arbetar mycket, gick på en utbildning med mestadels män. De flesta kvinnor i min ålder har en partner, har byggd familj. Ungefär därför. 
    Så många kvinnor väljer att leva med någon? Alltså inte omöjligt för en man att bli tillsammans med en tjej.

    Se dig om bland dina manliga kollegor, vänner, släkt.  Har de en relation? Tillhör de gruppen om 20% som är snyggare än dig? Hur fann de varandra?  
  • Anonym (???)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-05 14:44:40 följande:

    Jag glömde det vi ska diskutera. 

    2. Vilka erfarenheter från nätdejting har du som man eller kvinna? 


    Inte jag men jag har lite manliga kollegor och vänner som nätdejtat en del. Det blir en del träffar för dem, minst två har träffat sin sambo via nätet. En har det som ONS/KK fiskeplats med god framgång. 

    Men lite som en del  skriver ovan, utseendet är bara en liten del, det är hur man presenterar sig och sen hanterar dialogen som är avgörande.

    Men nätdejting är defitivt inte för alla. Det krävs lite skinn på näsan och rutin.
  • Anonym (???)
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-06 13:10:02 följande:
    Konversationerna: 

    Kan även nämna att i samtlige konversationer utan 1 som jag hade med kvinnor så var jag den som behövde vara drivande och hålla igång samtalet. Men specifikt en kvinna, som för övrigt ville att vi skulle ses och ville ge sitt nummer, men som jag struntade i eftersom jag tröttnade på henne. Hon var en av de tre som nämns i trådstarten. 

    Jag hade en konversation med henne i 2 veckor, dagligen. Det var bara jag som ställde frågor. Varje gång jag ställde en fråga eller försökte prata om något så fick jag en motfråga om samma sa. Jag kunde skriva "Gillar du att resa och i så fall har du något favoritställe?"
    Då kunde hon svara "Jag gillar att besöka storstäder, du då?"

    Så höll det fan på i 2 veckor. Tappade totalt lusten som i början fanns för henne. 
    Varför lät du du det gå två veckor med tråkiga dagliga diskussioner? Dra inte ut på det, träffas eller dumpa.

    Fixar du inte nätdejtning får du tråla på något annat ställe
  • Anonym (???)
    Anonym (007) skrev 2024-10-06 14:08:52 följande:
    Tycker du ska sno några bilder från nätet på en man du upplever som genomsnittlig i sitt utseende och där han har ett fint leende och gör saker. Sedan kan du starta en profil på Tinder eller liknande och se hur det fungerar i verkligheten. När du gjort det kan du komma tillbaks. 
    Det är lätt att som kvinna sitta och ge tips, när det är helt andra spelregler. Tror inte du hade orkat nätdejta mer än en vecka som man innan du hade tröttnat. Utbudet på män är enormt och utbudet på kvinnor minimalt, därför råder andra spelregler. 

    Det har gjorts experiment med kvinnor som testat att utge sig för att vara män på Tinder för att se hur det fungerar. De flesta tröttnade direkt. Det blir bara patetiskt när du ska sitta och ge tips. Det är oerhört svårt att få igång en öppen diskussion och ett samtalsämne via nätet som man, i princip omöjligt. Man får vara glad om man ens får till något och det leder till en dejt. Då kan man under dejten dra igång något. 


    ">Tinder Experiment: 18 Yr Old Woman Tries Being A Man!!! (youtube.com)
    Ändå finns det ett inte marginellt antal helt vanliga killar som träffar både livslång kärlek och tillfälliga ligg via nätet
  • Anonym (???)
    Anonym (007) skrev 2024-10-06 14:16:45 följande:
    Jag har fått dejter via tinder, ligg och haft förhållanden. Men jag vet att många inte få det, det är väldigt få som lyckas där idag. Inget nytt under solen. Nätdejting är hopplöst för de flesta män. Och det beror på utbudet. Bättre att jaga i det verkliga livet, större sannolikhet att en man då hittar någon som är på ens egna nivå. På Tinder hittar du kvinnor som är flera nivåer under dig själv, nästan aldrig någon som är din motsvarighet. Och det beror på att det är för lite kvinnor där.

    Tinder var bättre förr. Det började bli dåligt i samband med att de lanserade Tinder gold och framåt. Innan dess funkade det rätt bra för mig i alla fall. 
    Helt klart, funkar inte nätdejting ska man testa något annat. Allt annat är definitionen på idioti.
  • Anonym (???)
    Anonym (?) skrev 2024-10-06 14:52:15 följande:
    Fast det finns ju många män som lyckas också. Min man träffade mig efter endast 2 veckor på Tinder och nu är vi gifta. Är väl intressant att höra vad de som faktiskt lyckats har skrivit och gjort? Ställer man bara tråkiga frågor får man på sin höjd tråkiga svar och en trist konversation.
    Man funderar inte så mycket på low-high value, poäng, över eller under sin egen klass. 
    Man är inte kränk
    Man tar det inte för allvarligt
    Man inser att det blir många bommar
    Man har kul
    Man tänker inte i banor som första steget, de andra borde....
    Man sorterar snabbt
Svar på tråden Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man