• Fjäril kär

    Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man

    Anonym (Patania) skrev 2024-10-05 15:25:06 följande:
    Jag vet att det låter drygt, men det är ett faktum. Generellt sett blir inte en läkare tillsammans med ett vårdbiträde eller en städerska. Det är verkligheten. Och jag ville klargöra premisserna. 

    Men detta var aldrig nått jag gav utryck för på sidan. Jag nämnde knappt min utbildning, pengar eller status. Jag försökte att bara diskutera folks intressen, kultur, resor, frågade vad de sökte m.m. 
    Som kvinna och har befunnit mig på diverse sidor med årens lopp så är det lite som Rob var inne på i början. Det kan komma 30 meddelande på en timma och detbär omöjligt att hinna gå igenom vem som är vettig och vad folk egentligen vill ha av mig. 
    Det gör att man majoriteten av gångerna kastar pm utan att läsa dom eller struntar i att svara/blockar när jag sett att dom inte har vad jag söker i deras profil.

    Krasst sett behöver du sticka ut på ett sätt som syns och gör att kvinnor reagerar. Antingen via din profiltext eller i det du skriver till dom.  Inget mainstream, ingen halv novell  eller nåt som riskerar att placera dig i friendzone direkt.  Men gärna nåt man inte förväntar sig och som gör att man studsar till.
    Diskutera profiltext och vad man söker kan man göra senare när man fått stadig  kontakt. 

    Av det du beskriver så låter det lite som att du tyvärr blivit just friendzonad av dom flesta och resten har nog kanske redan börjat dejta andra när du "knackade" på dörren 
  • Fjäril kär
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-05 16:04:50 följande:
    Om det inte räcker så känner jag inte att jag vill vara med. Det känns så jävla efterblivet att hålla på och spela det där spelet. Vad ska jag skriva?

    Hej, jag brukar flyga till månen, vill du hänga på? 

    Nätdejting är värdelöst för män, förmodligen för att det bara är män som sitter där. Problemet är inte repliker utan utbudet. 
    DEN meningen hade du garanterat fått napp på! 
    Det hade tagit dig 10 minuter första dagen så hade du haft din flickvän.
    Det ÄR inte svårare än så. 
  • Fjäril kär
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-05 16:16:09 följande:
    Nä det tror jag inte. För när jag hade skrivit till de så läste de på min profil, de gick in på den. Men efter att de tittat så konstaterades det att jag inte var värd att besvara eller skicka tillbaks till. Ibland kunde de till och med blocka en direkt. 

    Kändes skitbra verkligen.
    Fast du hade uppenbart skrivit något dom tyckte var tråkigt och då föll du bort. 
  • Fjäril kär
    Anonym (Patania) skrev 2024-10-05 16:25:18 följande:
    De var ju inne på min sida. Varför går man in på en profil och läser, tittar på bilder för att sedan trots allt sålla bort personen för att den hade en tråkig replik? 

    Jag köper inte det. Jag tror bara många satt och väntade på att hitta någon bättre. Om man säger sig söka seriöst, säger sig vara trött på Tinder, säger sig vilja bilda familj. Inte fan dömer man ut någon för att den har en för tråkig inledningsfras. 

    Utan det handlar antagligen om att de sitter och hittar fel. Antingen bor jag för långt bort, eller så är jag inte snygg nog, eller så har jag fel hårfärg, eller så det ena och det andra. 

    Hur många jävla meddelanden fick jag ens själv? Hur många tog första steget och skickade till mig? Inte någon nästan. Och gjorde de det så var det bara ett "Hej" eller "Hej, läget". Självklart för att sen inte svara igen när man skickade tillbaks. 
    Även kvinnor har rätt att ha preferenser.  Eller hur? 
    Eller ska dom känna sig kåt,glad och tacksam för att du bevärdigar dom med  ett meddelande?  Kvinnor du så uppenbart inte ville ha ändå? 
Svar på tråden Nätdejting är helt omöjligt - min erfarenhet som man