Inlägg från: Giftskåneman |Visa alla inlägg
  • Giftskåneman

    Mitt självförtroende rasar

    Du ska glömma allt du hört tidigare, nu är det med denna man, och det är honom du ska lyssna på vad han gillar och tycker om osv.
    Är ni för långt borta, ja tyvärr, du kan ju inte gå och längta efter saker i 50 år, till sist är detta du kommer tänka på

  • Giftskåneman
    Anonym (d) skrev 2024-10-03 09:44:39 följande:

    Leva ett liv där någon inte vill ens smeka mig eller åtminstone testa oralsex? låter själsdödande, varför?


    Ja, då måste man bryta upp i fall man är så långt från varandra sexuellt
  • Giftskåneman
    Anonym (J) skrev 2024-10-03 09:54:03 följande:

    Men lägg av. Såklart kan hon komma ihåg vad andra sagt om henne tex hur fin hon är. Det är väl bra för självförtroendet. Ska hon glömma alla komplimanger hon fått och endast lägga fokus på honom menar du, som inte ger något alls? Snacka om att man hade blivit trasig om man skulle göra så. 


    Det handlar liksom inte om att hon trånar efter andra. Om det är det du tror. 


    Jag kan ibland tänka på de komplimanger jag fått av mina förra. Inte bryr jag mig om dem för det. Men jag försöker komma igår komplimangerna för att fortsätta klistra fast det på mig. Inte glömma sånt, när / om någon annan är dum. 


    Lägg av själv, dessa saker hon fått beröm för av tidigare partners är ju nåt denna kille inte uppskattar, ska ts sitta och gotta sig åt beröm från x när hennes nuvarande inte är alls sån?
    Beröm är alltid trevligt, men när nuvarande inte gillar sånt som andra berömt kanske det inte är så bra? Att få beröm för fel saker i sammanhanget är väl inte bra?
Svar på tråden Mitt självförtroende rasar