Inlägg från: Anonym (Heddis) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Heddis)

    Vad är ni bra på? Skryt om det!

    Vad är ni bra på att göra eller att vara? Jag vet att alla är bra på något! Även om det så är att sova så är alla bra på något..


    Detta är tänkt att vara en tråd där vi får skryta om saker vi är bra på hur mycket vi vill. Så håll inte tillbaka.
    SKRYT PÅ! 


    Jag börjar lite smått eftersom jag är bra på så många olika saker haha..så tar jag bara ngr saker jag är extra bra på just nu. 😉


    Jag har alltid varit bra på att kasta pil och skjuta prick med gevär..så pass så att inga karlar vill tävla mot mig längre..Den enda som uppskattar att jag är pricksäker är min man..Som är stolt som en tupp istället.


    Jag har sen barn varit en mästare på schack tack vare min pappa och vunnit flera mästerskap.Jag har alltid varit bra på att rida häst, sen jag var litet barn och tävlat framgångsrikt i hästhoppning..


    Och såklart så har jag alltid varit bra på att träna och tävla hund!


    Sen har jag varit bra på andra saker också givetvis😂, men nu är det er tur!
    Vad är ni eller vad har ni varit bra på..
    Skryt på nu!

  • Svar på tråden Vad är ni bra på? Skryt om det!
  • Anonym (Heddis)

    Tack för ditt svar Anonym T. Och bra gjort. Du är antagligen en framtida författare..😊
     
    Jag trodde fler än oss hade bra självförtroende här på FL och vågade skryta om vad dom var bra på, men tydligen inte.

    Man får inte tro att man är något eller tycka att man är bra på något här i Svedala inte.😉😄Du vet Jantelagen sitter hårt hos många.

  • Anonym (Heddis)
    Eurydike skrev 2024-09-26 23:26:09 följande:
    Det finns säkert fler som vill skryta lite! 😃 Jag trillar nog in här igen så småningom, men eftersom jag är bra på så många saker måste jag fundera en stund och välja ut några 😉
    Jättebra! Fast du behöver ju inte välja bland ngr st bara som du är bra på utan berätta om ALLT du är bra på istället..Sen kanske du inte kommer på alla dina bra egenskaper på en gång, men då kan du skriva flera ggr istället..

    För egen del så kan jag skriva många fler saker som jag är bra på, men jag önskade lite sällskap först innan jag fortsatte skryta.. Som man "inte får göra i sverige", och just därför är det extra intressant och roligt att skryta.
    Hade det varit i USA eller något annat land så hade tråden haft 2000 svar nu typ..

    Nej jag lovar. jag tror inte att jag är bra på saker, jag VET att jag är skitbra på olika saker redan och det gör NI alla andra också om ni vågar erkänna det.😉

    Kom igen..Lite mer självförtroende är vad som behövs här på FL speciellt tydligen.
    Jag har faktiskt ställt exakt samma fråga på andra forum.. och då var det många, många fler som svarade!?
    Har folk på FL extra dåligt självförtroende eller!? Kom igen jag vet att ni är extra bra på NÅGOT. Om det så är att sova, supa, göka eller föröka..Ni ÄR bra på något...😃

    Det är viktigt att berätta vad man tycker att man själv är bra å.. Supervitigt för den mentala hälsan och för ett bra självförtroende så finns det inget bättre än att vara extra bra på något såklart..
Svar på tråden Vad är ni bra på? Skryt om det!