• Nanathalie

    BIM Oktober 2024

    Jag smyger in här. Spottings med mensvärk och negativa gravtester så satsar på oktober! Återkommer med bim när NC beräknat ut min bim eller när jag får bekräftat äl!

  • Nanathalie

    Idag började mensen, mensens första dag - på cykeldag 60. 🤯 Nu kör vi om. Kul med cykeldag 1 ändå! Och gynekolog imorgon för att kolla läget.

    Har beställt hem en naturlig cycle termometer som inte kommit ännu men har använt min andra termometer i över 1v nu och det var RIKTIGT häftigt att se hur den dippade när mensen var på väg. Blir lite nördig 😍 se bild!

    Har också beställt rosenrot och bidrottningsgele, men kommer få det först på fredag så kan inte köra rosenrot från mensens första dag. Är det kört då? Blir väl från cykeldag 3.. 

    Nu kör vi gänget! Hoppas att oktober är månaden för oss! 😍

  • Nanathalie
    04/10 - knyttets
    04/10 - cheryblossom
    04/10 - Snorkfröken
    10/10 - Arconia
    12/10 - LifeGivesYouLemonade
    15/10 - Jassssen
    15/10 - Anonym(Sladdis2025)
    16/10 - Yasen
    17/10 - Anonym(Tredjegångengillt)
    17/10 - Supermario91
    19/10 - Mothertotwo
    19/10 - Nanathalie
    21/10 - TrueResolution
  • Nanathalie

    Gårdagens gynbesök blev en förmodad PCOS-diagnos. Fick utskrivet letrozol och provera. Ska börja med provera efter 35 dagar utan mens (och negativt gravtest) för att dra igång mensen och sedan med letrozol på dag 3 nästa cykel.

    De tog även prover men får provsvaren först i nästa vecka.

    Känner blandade känslor. Skönt med någon form av hjälp men nu får man "acceptera" att det ju inte längre är "lätt" att bli gravid som tidigare gånger, och att det kommer ta tid. Även enormt tungt att behöva vänta tills cd35 innan jag tar tabletter när jag är på cd3 just nu. Med andra ord en evighet.

    Fanns det någon mer här med PCOS och letrozol/provera? Ni har garanterat delat med er av detta, men jag har säkerligen glömt. Är enormt glömsk. Dålig egenskap ❤️ 

  • Nanathalie
    Supermario91 skrev 2024-09-20 17:42:20 följande:

    Skönt att få hjälp med tråkigt med beskedet!
    har inte samma problem men känner också att jag är på cd 4 och de är en evighet kvar till bim. 


    Hejja dig!


    Kul att man längtar efter bim utan att ens haft ägglossning 😂 när ska du börja testa? 😍 tempar du?
  • Nanathalie
    Supermario91 skrev 2024-09-21 16:19:03 följande:
    Ja eller hur 😅
    jag ska börja testa äl nästa vecka sen kommer jag nog försöka inte testa före bim då jag vet att jag bara kommer gå och titta efter tiden och misstolka falskt positivt typ 😅
    Syftade förstås på äl! Jag tänkte jag skulle börja dag 7. Alltid värt ett försök även om man ju har pcos vad det verkar 😂 
  • Nanathalie
    Anonym (Myggan89) skrev 2024-09-23 06:54:54 följande:


    Hej! Många verkar ha lämnat septembertråden. Ville bara säga att jag plussat 😭😭❤️ september var månaden!! Trots att jag var bortrest vid ÄL och blev dunderförkyld precis efter ÄL. Haha! Hur livet kan bli.. jag vill också tacka er alla för support och stöd och önska er största lycka till framåt. Plusset är på väg 🤞

    Hoppas ni kan be lite extra för mig nu, har ett missfall i januari som jag gärna inte vill göra om. Puss o kram!!
    GRATTIS! Detta kommer gå bra ❤️ njuuuut!!
  • Nanathalie

    Hej tjejer!
    Nu har jag följt min kropp ett tag med temp. Premom säger att jag hade peak på mina ägglossningstester i förrgår. Kan det stämma med min temp? Någon som kan tolka?

    Jag har inte lagt in positivt ägglossningstest i Nc för är osäker på om det stämmer..







    Tack för att ni tar er tid och luskar i detta.. är okunnig i hur det ska se ut på en graf om ägglossning skett.

  • Nanathalie
    Augustilejon skrev 2024-09-29 22:57:36 följande:
    Spännande med att nu ha lite temp också att kika på! Stigningen från dag 9 till 10 är precis den typ av skifte man letar efter för att bekräfta ägglossning. Sen borde tempen hålla sig på den nya högre nivån i några dagar (och gärna cykeln ut), för det tyder på att man har höga nivåer av progesteron. Så det kluriga med grafen är att tempen från idag söndag gick ner igen. Det kan dock vara en tillfällighet (t ex att man sovit dåligt, sovit med öppen mun, lagt sig senare osv). Vet du med dig att något var annorlunda med idag? Om tempen är hög imorgon igen skulle jag tänka att det är troligt att ÄL var dag 10. 
    Tack snälla för ditt svar. Idag har tempen störtdykt som vid mensen så förstår ingenting. 
Svar på tråden BIM Oktober 2024