Inlägg från: Anonym (Knip) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Knip)

    Hur vet man att man är slapp i underlivet?

    Det här undrar jag också. Jag har aldrig fött barn och gjort MASSVIS med knipövningar, lyft vikter m snippis, har ett app spel man spelar m fittan osv. 

    Jag känner absolut när jag kniper om ett finger men inte så det gör ont eller känns rejält, det gör iof inte ont om jag kramar ett finger så hårt jag kan m handen heller. Precis som du säger är 2 väggar (sidoväggarna) lite längre ifrån. Jag kan ta bort ludded från en tops o pinnen sitter kvar utan att jag gör något alls, hålet är ju inte öppet direkt.

    Jag får pressa in dildon med kraft första tagen men är jag blöt eller med glid så går det mesta. Har varit med om samlag när han helt enkelt inte får in den men jag va nog mest inte kåt. Jag FÅR ju in fler fingrar om jag vill liksom även som okåt. Får såklart in 3 fingrar om jag vill, då klumpar jag ju ihop fingrarna o 3 fingrar är ff mindre än en kuk.

    Kan däremot styra musklerna och typ "suga in" eller "skjuta ut" dildon, kan med vinklar styra så det blir RIKTIGT trångt men det är mer vinklar o inte bara musklerna.

    Har hört fr killar att jag har en fantasisk fitta, att den jobbar otroligt eller frågor om dom va i fel hål osv men tror sånt är mest sånt dom säger. 

    Såå, bra fråga.

Svar på tråden Hur vet man att man är slapp i underlivet?