Inlägg från: Anonym (Jag fattar!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jag fattar!)

    Hur lika ska bio/bonus barn behandlas?

    Anonym (önskar det vore annorlunda) skrev 2024-09-02 15:22:05 följande:
    Man gör det kanske för man inte kan föreställa sig hur det faktiskt blir efter ett tag. Vilka känslor som uppstår när gemensamma barn kommer. Det är fint att du hittat en sån man som kunnat ta sig ann dina barn som sina egna låter det som. 

    Den absoluta majoriteten av alla par med bonusbarn separerar inom några år. Hade par vetat hur tufft det är så hade nog ingen skaffat barn i en relation där det finns särkullbarn. 


    Jag har en kärnfamilj och förstår dina känslor. Det är viktigt för mig att veta att våra barn är min och min makes absoluta prio. Att veta att min make bara vill ha mig som mamma till sina barn och att jag är den viktigaste kvinnan för honom är barnsligt tillfredsställande. Att jag vet att min make skulle skydda mina barn över allt annat tillfredställer nog någon primitiv instinkt hos mig. 


    Du har en annan kvinna som varit viktigast för din kille och hon är fortfarande otroligt viktig för honom i sin roll som mor till hans första barn. Ni fick aldrig uppleva den bubblan tillsammans som förstagångsföräldrar får. Det måste skapa viss sorg. Du kommer alltid ha en annan kvinna som påverkar din killes beslut och ert liv! Ni kan inte flytta hur som helst, resa när som helst mm

    Jag förstår dig!! 

Svar på tråden Hur lika ska bio/bonus barn behandlas?