• mothertotwo

    BIM September 2024

    Jag blir bara irriterad på äl-testerna. Kommer hoppa det i fortsättningen och testa temp nästa månad. Tog precis ett nytt och hållit mig i 4h med att kissa. Nu är det mycket svagare igen. Kan det ha varit stegring där den 4de på kvällen? För då hade jag jävligt ont i magen och hela dagen igår hade jag ont. Det är den tydligaste jag fått, men test sträcket är fortfarande svagare än kontrollsträcket. Den översta som bara har ett test är från nu. Om så fallet är det ganska minimal chans för min del denna månad. Natten till måndagen var sista chansen med sambon. Men sen får jag också tänka att detta är mitt första försök. Tycker ni alla är så otroligt starka som verkligen kämpar på för att uppnå era drömmar om en liten. Sen är det väldigt kul att se alla plus som dyker upp också Skrattande





  • mothertotwo
    Anonym (Myggan89) skrev 2024-09-06 12:06:26 följande:

    Nej men dessa ÄL-tester.. man blir galen! Har haft de här gröna förut och fick typ aldrig stegring. Bytte till baby plan och fick väldigt tydlig stegring och positiva test helt plötsligt. Så misströsta ej ❤️ byt märke om du är nyfiken! 


    Men jag går främst på fysiska symptom som sekret och sen också på temp för att bekräfta att ÄL ännu inte skett (låg temp) och sen bekräfta när det skett (hög temp). 


    Lycka till !


    Använde mig av baby plans äl test innan men dem tog slut och apoteket hade bara dessa. Den 28 augusti var ett baby plan test så starkt att jag trodde den skulle bli positiivt typ dagen efter men då började jag med dessa test och då försvann typ sträcken haha. Så det är inte förrän nu den 4 som det steg igen och nu är den svag som tusan igen. Blir så förvirrad! 

    Jag har gått mycket på fysiska symtom med eller främst mina flytningar för har inga direkt andra symtom på ägglossning hehe. Får ta och tempa nästa månad. Haft typ fertils sekret sedan den 31 augusti, idag är det med klibbigt klister i klumpar (Ursäkta detaljerna). Får göra ett försök nästa månad. Hade varit kul med en julklapp till släkten på julafton. Berättade om lillebror på julafton för 8 år sen. Det var roligt för alla hamnade i chock haha. Man kan alltid hoppas :)
  • mothertotwo
    karinkarinkarin skrev 2024-09-06 14:56:51 följande:

     


    Hej alla!

    Jag har följt denna tråden slaviskt då jag själv har BIM 9 september. Jag är 30 år och jag och min kille försöker få vårt första barn. Detta är tredje försöket för oss.
    Idag fick jag ett ryck och tog ett testa tidigt-test. Hur skulle ni tolka detta test?? Är det ett spökstreck?

    jag ska ha gäster ikväll?. borde jag försöka skita helt i alkoholen kanske?


    Det är ett positivt test 🙂 Grattis 🙂
  • mothertotwo
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-09-07 09:54:07 följande:
    Vaknade kokhett så varmt i rummet (varmt i rummet) så vet inte om jag ska utesluta dagens temp? Tips? 
    Den ser ganska spännande ut av det lilla jag lärt mig här i gruppen hihi. Kan ju inte så mycket om att tempa. Men om några dagar kan du väl börja testa? :) 
  • mothertotwo

    Eftersom jag inte gått så mycket på mina förbaskade ältest så har jag mer gått på mitt sekret och sen har jag faktiskt hållit koll på min livmoderhalstapp (fast man inte ska pilla där så mycket). Har sett till att alltid ha rena händer innan såklart. Jag har noterat varje dag i min kalender och sett att tappen varit öppen under perioden den 31 aug till 5 sep. Igår kändes den inte lika öppen och idag känns den stängd. Kan bara hoppas på att jag prickat rätt. Brösten ömmar också lite, men det är så vid äl för mig. Men molvärk i nedredelen av magen sitter kvar som jag fick den 4 sep. Den förstår jag inte dock med tanken på att vid äl får jag bara ett hugg och sen går det över. Men det är kanske bara för att man hoppas för mycket hihi. 

    Stort grattis till alla plus hittills i gruppen, så himla kul att se Skrattande{#emotions_dlg.flower}

  • mothertotwo
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-09-07 11:06:26 följande:
    Ja vad är rimlig dag att börja på? Äl+10?😄
    Det blir väl i morgon eller övermorgon för din del? :) Tycker du ska köra på äl+10. 
  • mothertotwo
    Siripiri skrev 2024-09-07 08:40:20 följande:
    Blir nog inget plus denna månaden, MEN, en positiv sak är att jag verkar ha fått längre lutealfas = starkare gulkropp så alla tillskott och försök att dricka mindre koffein och inte träna mindre högintensivt verkar ju funka. I snitt haft 11 dagars lutealfas innan.. Så man får väl bara fortsätta med allt så kommer det kanske ta sig till slut ☺️ 
    Ta ett nytt test om några dagar. Tycker också mig se något extra på den stickan. :)
  • mothertotwo
    LifeGivesYouLemonade skrev 2024-09-07 10:15:13 följande:
    Jag har sååå ömma bröst. Försöker ignorera det då förra månaden hade jag också ömma bröst. Dock inte lika mycket som nu, försöker tänka Att det bara är inbillning. 😂
    Testa tidigt stickor kan nog redan nu visa om du är gravid. Om jag förstår din graf hihi. Men du är väl på äl+7? Kanske säkrast vänta några dagar till. 
  • mothertotwo
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-09-07 11:30:25 följande:
    Tror jag bara är på Äl + 7? För äl-dagen räknar man väl inte ? Ägglossning var 31/8 
    Kollade på din graf igen haha. 7-8 dagar efter äl. Kan inte tyda den jättebra. På måndag? Skrattande
  • mothertotwo
    Froglet skrev 2024-09-07 12:55:44 följande:

    Alltså, jag blir inte klok på de här ÄL-testerna! 

    Jag har kört både rfsu och CB (den lila) och tyckte mig se en stegring. (de starkare, men negativa testerna på bild)
    Men så idag så bara det dog! (de svaga på bild)
    Någon mer som har svårt att få resultat på ÄL-testerna?


     
    Men tempen går iaf uppåt som det ser ut, så får väl gå på det istället, mysa på och hoppas på det bästa...






    Ska den inte sänkas om man får äl? 
    Det lilla ägglossningstestet ska väl blinka om det är så nära ägglossning? 
    Kollar du ditt sekret också? :)

    Mina äl tester visar inte positivt heller, utan gått mycket på sekretet och hur min livmoderhalstapp känns. Har följt den i några cykler men första månaden för ett försök till bebis nu.  
Svar på tråden BIM September 2024