• Nanathalie

    BIM September 2024

    Nanathalie skrev 2024-09-10 08:48:37 följande:

    Idag tog jag ett testa tidigt från RFSU som mäter 10mlU/ml. Testet ser ut såhär under avläsningstiden. Vågar inte tro något eftersom gårdagens "vanliga" var negativt. Men vad tror ni? Är det färgrester eller positivt?


    Någon??
  • Nanathalie
    shimano skrev 2024-09-10 13:16:06 följande:
    Det är svårt när FL-kvaliteten är som den är på bilderna. Men en skugga ser jag definitivt! vet inte hur vanligt det är med färgrester? Jag har också svagt streck så tänkt testa digitalt, kanske du också borde om någon dag? När har du BIM? ☺️
    Jag hade ingen mens förra månaden så är på cykeldag 52 idag 👍 jag räknar nu istället från senaste gången vi hade sex. I sådana fall är jag på dag 9. Du?
  • Nanathalie
    shimano skrev 2024-09-10 14:33:58 följande:
    ÄL+11 :) inte konstigt om det bara syns lite tänker jag då! du får testa igen ☺️
    Jag får testa imorgonbitti, tog ett nu vid 12 som var blankt. Tror det behöver vara morgonurin😁 hoppas! 

    Ja du har en poäng om jag tänker rätt med dag 9, alltså vet ju egentligen inte när äl var, kan ha varit några dagar tidigare eller inte alls men testet imorse hade 2 solklara streck enligt mina ögon.. Så hoppas på det alternativet!
  • Nanathalie
    Anonym (S) skrev 2024-09-10 15:18:53 följande:
    Tre veckor efter ett oskyddat samlag borde ett grav test ge positivt om det har skett en befruktning. 🙂 
    Ja senaste gången var iaf för 9 dagar sedan pga jag mått så dåligt.
  • Nanathalie
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-09-10 16:05:45 följande:

    Vad tror ni för mig? Någon känsla ?
    Äl+10 för mig.. antar kört va? Neg test idag 


    Jag undrar varför tempen hoppar så? Jag har försökt tempa lite men glömmer typ jämt. De gånger jag tempat frekvent är typ igår och idag samma tid. Plus en gång i mitten på augusti samma tid. Men den var mycket lägre, det har gått från 36,46 till 36.75. Beror det på att man är senare i cykeln? Dålig på detta.
  • Nanathalie

    Grattis till alla plus❤️! Hur många plus kan det bli i september egentligen. Vi kommer inte vara så många kvar i oktobergruppen 😂

  • Nanathalie

    Jag har bestämt mig för att leva på som vanligt och bara tempa tills nästa mens. Blir helt hjärtekrossad av att få som svaga PLUS sen negativt, och inga tydliga utslag på ältest. Jag mår skit. Har inte ens sexlust just nu. Överväger att lägga ner hela bebisverkstaden på grund av måendet. Ska det kännas såhär? Kanske får nya tag efter gynbesök om 1v. Känns bara kasst alltihop.

    (Ursäkta deppen. Jag missunnar inte er andra era plus❤️.)

  • Nanathalie
    Siripiri skrev 2024-09-11 20:03:52 följande:
    Så jobbigt för dig😩♥️ Jag hoppas ditt gynbesök ger dig lite svar på vad som händer i kroppen! ♥️ 
    Det hoppas jag också ❤️ tack 🥰
  • Nanathalie
    Popcorn1990 skrev 2024-09-11 22:07:39 följande:
    Här är min ÄL tester dem senaste tre dagarna. Alltså min mens var sista dagen den 4e. Kan man ha ägglossning redan? De har varit ganska så exakt förut med dagarna. FLO appen säger att den bör vara runt lördag. Men kan de redan ha skett? Eller sker de nu? Hur tolkar ni testen?
    Är så förvirrad. Tyckte de var liiiite äggviteliknande i måndags. Men inte igår eller idag. Brukar vara mycket mer än så. Så om jag ska gå på sekret så hade jag sagt att de inte varit än. Men ja.. svårt de här.
    Jag hade tagit nytt gravtest! Ältest kan ju ge utslag på grav.
Svar på tråden BIM September 2024