• Nanathalie

    BIM September 2024

    LifeGivesYouLemonade skrev 2024-09-04 16:35:17 följande:
    Jag är osäker på om jag ser något. Kan va något. Men osäker. upplösningen på bilder här på familjeliv är inte den bästa 😅 ta ett test i morgon igen eller i övermorgon. När hade du BIM? :)
    Jag fick ingen mens när jag trodde jag skulle ha mens, alltså 1v sedan. Fick ju en brun flytning som jag trodde var implantationsblödning. Jag testar dagligen nu.
  • Nanathalie
    Supermario91 skrev 2024-09-04 19:40:45 följande:
    Ja jag tycker också om tanken med ett sommar Barn 🥰

    åh va härligt! min blir 2 i februari! 

    har tyvärr blivit förkyld nu och hade feber igår, känns inte som ultimat tillstånd för att bli gravid :/
    Man har faktiskt LÄTTARE att bli gravid när man har någon typ av infektion i kroppen. Kroppen fokuserar då på att läka infektion snarare än att "stöta bort" en implantation. 
  • Nanathalie

    Såhär har det sett ut tidigare utan att vara positivt så antar att detta är ytterligare ett negativt tests

    krälle. 

  • Nanathalie
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-09-05 06:44:47 följande:
    Måste vara positivt! skulle jag säga. Avläst i rätt tid? 😍 vilken dag är du på? 
    Cykeldag 47 utan mens endast bruna flytningar som slutade för 1 vecka sedan. Jag har fått ett liknande test som detta en gång, det var negativt, så vågar inte ens tro. Kanske att det blir starkare. Fortsätter testa med andra tester jag har hemma men tror det är för tidigt för de andra att känna av; alternativt negativt.
  • Nanathalie
    Nanathalie skrev 2024-09-05 07:07:14 följande:
    Cykeldag 47 utan mens endast bruna flytningar som slutade för 1 vecka sedan. Jag har fått ett liknande test som detta en gång, det var negativt, så vågar inte ens tro. Kanske att det blir starkare. Fortsätter testa med andra tester jag har hemma men tror det är för tidigt för de andra att känna av; alternativt negativt.
    Avläst i rätt tid, glömde säga det.
  • Nanathalie
    LifeGivesYouLemonade skrev 2024-09-05 06:42:26 följande:
    Skall det bara ett streck eller ett plus På det graviditetstester? Ett plus ser jag tyvärr inte iallafall 😞
    Det ska vara ett streck som syns, inget plus, är ett testa tidigt från cb!
  • Nanathalie
    Annpor skrev 2024-09-05 07:05:43 följande:

     


    Overkligt. Efter så mycket sorg och smärta plussade jag äntligen imorse, 10 dagar efter ÄL. Känslan efter att ha fått begrava sitt första barn, och att nu förhoppningsvis få ta med ett syskon hem?En regnbåge till våren?❤️🤞🏻 🌈 


    Stoooort grattis till er. Vilken känsla ❤️
  • Nanathalie
    mothertotwo skrev 2024-09-05 06:44:40 följande:
    CB gravtest visar ofta positivt fast det inte är det. I alla fall på mig. Kan du prova ett digitalt? :) Jag ser att där är ett sträck i test rutan. Avvakta några dagar till och testa med annat test. 🙂 Håller alla tummar och tår för dig! 
    Jag har testat med andra men misstänker att det är för tidigt eller helt enkelt negativt. Lade in en bild på ett test igår där man eventuellt kan ANA ett streck på ett annat test. Men känns tidigt eller negativt som sagt. Ville bara se om någon här inne hade en känsla för min är ju helt rubbad eftersom mensen inte dök upp..
  • Nanathalie
    mothertotwo skrev 2024-09-05 07:36:55 följande:
    Du kan också vara låghormonare. Jag plussade med min första först i vecka 8. Alla tester innan visade negativt. Med min andra plussade jsg i vecka 5. Alla graviditeter är olika. (Som tur är) 😅. Vill med detta säga att inget är försent än om du är på dag 47. 🙂
    Man fattar ju inte att det där ens är möjligt! Jag minns inte hur tidigt/ sent Jag plussade med nr1 men med nr2 var nog direkt på bim. Det är så många år sedan så man glömmer..

    Hade du några andra aymtom?

    Jag mår ju fortfarande så dåligt, kraftigt Illamående. Ont nere i tjejmagen, lätt ömma bröst. Inte haft detta innan så känner mig som blåst när jag inte fått positivt graviditetstest.
  • Nanathalie
    mothertotwo skrev 2024-09-05 07:55:39 följande:
    Det enda symtomet jag hade med min första var värk i ländryggen och fram mot tjej magen. Kände mig som en rullande boll. Kändes som jag skulle tippa varje gång jag promenerade 😅. Sen kom allt när jag väl plussade. Med min andra hade jag inga symtom förutom att jag var svullen och hade pms. Kastade iväg en tallrik under middagen och sen blev jag ledsen. Testade mig då dagen efter och det visade plus. 
    Herregud pms. Det är exakt så jag känner. Kan bli arg för ingenting och särskilt på döda ting.... Oh well får väl fortsätta testa. Och testa. Tack för att du tog dig tid att svara.
Svar på tråden BIM September 2024