• Siripiri

    BIM September 2024

    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-08-28 09:18:13 följande:
    Aha okey😄 mycket ska man lära sig! 
    när har du bim då? 😊
    Nästa helg, vi får se hur lång lutealfas jag får denna gången, men tror ändå den 7e☺️
  • Siripiri
    mothertotwo skrev 2024-08-28 19:08:40 följande:
    Tack :) Har fem ägglossningstest kvar. Det borde väl räcka om det är så pass nära? Om jag testar igen i morgon eftermiddag och en dagen efter. Har aldrig använt mig av ägglossningtest förut. Testade en för några veckor sen mest för att se hur ett negativt kunde se ut. 

    Hur långa cyklar brukar du ha? 😊 eller hade du oregelbundna? tänkte eftersom förra var 44 lång. 


    Jag testade innan lunch och sen efm och såg skillnad mellan dem två när det väl höll på att stegra☺️ Dem rekommenderade att jag skulle börja testa på CD10 i bipacken till äl-stickor, vilket kändes som waste när man har regelbunden cykel och inte fick utslag förens fyra dagar senare 😂  var också första gången jag testade älstickor

  • Siripiri
    mothertotwo skrev 2024-08-28 21:46:16 följande:
    Om man kollar på enbart detta året.
    Från dec till feb var det 51 dagar
    Från Feb till Mars 29 dagar
    Från Mars till April 38 dagar
    Från April till Juni var det 54 dagar
    Från Juni till Juli var det 32 dagar
    Från Juli till Augusti var det 44 dagar.

    Jag brukar inte testa ägglossningstest utan detta är första gången. Men jag tog första testet idag, för jag trodde inte jag skulle vara nära ägglossningen så tidigt denna gång, eftersom mensen slutade bara för några dagar sedan. Men jag tog ett till nu i kväll och den är svagare än den förra jag tog i eftermiddags. Blir lite orolig att jag hunnit missa haha. 

    Oj ja det var väldigt olika! Blir kanske lite knepigt att leta efter älen just med stickor. Kanske mer gå på flytningar och känslan i kroppen, jag tycker man känner tydligt att man närmar sig ÄL. Jag får nästan som en tyngd i underlivet som när man blir sugen fast på ett mjukare/lättare sätt. 


    Men hur var det nu, hade du börjar tempa? Så många som är med i tråden nu, man försöker hänga med men inte helt lätt 😂 

    Upplevde också att det vänstra strecket kunde vara svagare senare på kvällen än det jag tog på dagen. Har nog med när man kissade senast å så. 

  • Siripiri
    mothertotwo skrev 2024-08-28 22:20:12 följande:
    Lätt hänt att man blir förvirrad haha. Det var så i augusti gruppen med. Men temp kör jag inte med. Ja, jag tog ett ägglossningstest idag för att jag kände ett hugg i nedre delen av magen på vänstra sidan. Det måste ju betyda att ägget har släppt om det är ägglossning, men mitt sekret är inte trådigt än utan bara lite grann men går lätt sönder. Så vet inte hur jag ska tolka det. Sen med tanken på mina långa cyklar så tycker jag att det är allt för tidigt med ägglossning. Men någon gång förra året hade jag menscykel på 25-28 dagar haha. Jag vill så gärna ha ett tredje barn innan jag kommer upp för mycket i ålder. Är bara 33 men man vill gärna ha en sladdis innan dem andra barnen blir allt för stora. 

    Förstår! jaa såklart, känner också stressen kring att få ett första barn innan man blir för gammal och jag fyller 32 i höst. 
    Minns jag vet fel från augustigruppen, eller var du rökare? Funderade kring om det kunde störa menscykeln på något vis. Om du märker någon skillnad från cykeln till cykel beroende på hur du lever ☺️

  • Siripiri
    mothertotwo skrev 2024-08-29 07:29:43 följande:
    Det stämmer att jag är rökare. Jag har celiaki som också kan rubba på menscyklarna. Det är lite svårare att få barn då. Det är ett av symtomen. 
    Ah segt med celiaki☹️ 
  • Siripiri
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-08-29 07:47:57 följande:






    Jaaaa! äntligen fast smiley 😍
    se nedan på test och graf. Så hoppas nu tempen håller sig/fortsätter stiga, hade ju 6 dagar med blinkande gubbe! (motsvarar ju 5 dagar med ditt med tom ring) för du körde rosa? Så fortsätt testa!😍

    Undra om appen kommer sätta ut ÄL idag eller imorgon eller när?
    Ser ju riktigt bra ut 😍😍 
  • Siripiri
    mothertotwo skrev 2024-08-29 09:36:21 följande:
    Med mina förra graviditeter så slutade jag röka, men var dum nog och började igen. Ja, det är verkligen segt med celiaki. Men jag tar ett nyss ägglossningstest i morgon och är den ännu svagare får jag nog ta och försöka nästa menscykel istället.

    Tycker du ska fortsätta med en sticka på eftermiddagen varannan dag framöver iallafall för som du säger så har du ju haft väldigt mycket längre cykler innan. I snitt 40 dagar typ så att den skulle komma så tidigt känns inte som det rimligaste, samt du borde fått utslag på LH på dagen du trodde du kände ÄL. För min vänstra streck var starkare än det högra när jag hade ont 😊 

  • Siripiri
    mothertotwo skrev 2024-08-29 11:21:14 följande:
    Ja det är detta som är så svårt. I oktober förra året var den 26 dagar. Den varierar mycket så detta innebär att jag egentligen måste ta ägglossningstest varje dag för att se haha. Kanske lättare att bli gravid om man har mys varannan dag i 1 1/2 månad med mina menscyklar 😂. Men den verkar vara längre varannan månad så kanske är den normalare denna månad. Kanske var hugget en cysta, men det lär dem se den 12 sep när jag ska till gyn. 

    Ja alltså orkar du med både sex och äl-test varje/varannan dag så kör, jag hade inte pallat 😂 cred till dig! 💪🏼 Vad har du för sekret nu? Fortfarande rätt torr eller börjar det bli lite mer lotionaktigt? 

    Ja gyn ser ju var i cykeln du är med ☺️ 

  • Siripiri
    mothertotwo skrev 2024-08-29 13:14:02 följande:
    Hahah nej jag orkar inte med sex varannan dag. Men tänkte att det skulle öka chanserna till att bli gravid. Jag orkade knappt med det igår heller, men vill liksom inte riskera att inte ha det för man vet aldrig. Min flytning är lite trådig, men den bryts liksom efter någon millimeter. Sen kan jag inte tråda med samma sekret igen, utan den "torkar". Den var nu genomskinlig med lite vitt i. Den har inte varit som lotion. Hur är ditt sekret nu när du har ägglossning idag?

    Haha det känns som att det krävs något extra för att palla Med de 😂

    Genomskinligt med lite vitt i låter lite som det jag har innan ÄL. I söndags, dagen innan älsmärtan hade jag genomskinliga och på måndagen när LH pikade/hade ÄL-värk var dem någonstans mellan genomskinliga och vita. Nu har dem vart krämiga och tjocka sedan igår vilket dem vanligtvis blir under lutalfasen. 


    Väldigt tydligt när man myser var i cykeln man är tycker jag ☺️ Frågar ibland min sambo (kanske lite osexigt) under sex om det är genomskinligt eller vitt hehe 

  • Siripiri
    Anonym (Sladdis2025) skrev 2024-08-29 14:53:17 följande:
    Hahhaha jag det var nog jag 😂😂
    tycker det känns mycket mer torrare idag? Konstigt nog 😄 de andra dagarna har det varit som super-glidigt typ går inte att torka bort känns det som när man har kissat typ, blir inte klok på allt! borde man inte ha mest sekret idag? 😂
    Så himla knepigt det här med sekret 😂 
Svar på tråden BIM September 2024