Inlägg från: Cathariiina |Visa alla inlägg
  • Cathariiina

    När har man sonar klart sitt brott?

    Vilka var omständigheterna då? Om han har utnytttjat en styvdotter som var helt i händerna på honom, eller slitit in en främmande ung flicka/kvinna i en bil eller på toaletten på biblioteket eller i simhallen, eller våldtagit en kvinna som besökte hans hem i sin yrkesroll t.ex. som distriktssköterska, diakonissa, representant för hyresvärden eller kvinnlig rörmokare, så är det väl klart att han har gjort bort sig för livet? Han går inte att lita på mera.

    Men om det handlar om något "date rape" där en vuxen kvinna frivilligt har följt med honom någonstans, och sedan hållit på och velat kring om hon vill eller inte vill, så tycker jag att han har sonat sitt brott. Det får vara någon måtta. Sedan tänker jag även eftersom han är en sådan evenemangsfixare som du beskriver, att det kan handla om att någon kvinna har legat med honom i ett försök att bli känd, men sedan när han inte har gett henne något uppträdande så har hon falskanmält för att hämnas. Tänk "Billy Butt".

    Skicka efter domen från domstolen, om den inte finns på nätet.

  • Cathariiina
    Mia448 skrev 2024-07-26 21:08:19 följande:

     


    eller slitit in en främmande ung flicka/kvinna i en bil eller på toaletten på biblioteket eller i simhallen


    Så det hade varit mer okej om det varit en äldre kvinna?


    Nä, inte en gammal kvinna såklart. Men det är speciellt illa när vuxna ger sig på barn eller helt unga flickor (eller pojkar, ifråga om homosexuella våldtäkter), för dessa har ju livet framför sig, och inga positiva sexuella erfarenheter ännu. Och då kan det här förstöra hela den delen av livet för dem, så att de aldrig kan ha något förhållande, gifta sig, skaffa barn... alla de där normala sakerna som en ung flicka egentligen ska drömma om. 
Svar på tråden När har man sonar klart sitt brott?