Inlägg från: Anonym (Jag) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jag)

    Connectar inte med jämnåriga, ok att dejta yngre?

    Är 35 yngre...? Kör på :) Jag är 45 och dejtar mellan 30-65, kan tänka mig något yngre också men då ska det vara någon riktigt mogen person.

    /Kvinna i sina bästa år

  • Anonym (Jag)

    Klart de kan tänka sig seriöst även om de är mycket yngre. Den jag träffar sedan länge tillbaka nu är 13 år yngre än mig och det kan definitivt bli en relation där.

  • Anonym (Jag)
    Anonym (Oligo) skrev 2024-07-25 22:03:07 följande:
    Är du också i min ålder? 
    Japp, du och jag är väldigt jämnåriga.
  • Anonym (Jag)

    Kan också tillägga att de killar som står och hoppas på att få bli min kk är i liknande ålder som den här, dvs runt 30-strecket. Bara ett par av dem är närmare 40-strecket.

  • Anonym (Jag)
    Anonym (Oligo) skrev 2024-07-26 07:57:44 följande:

    Att träffa nån yngre att bilda familj med vet jag fungerar av egen erfarenhet, men nu tänker jag på hur det fungerar om man träffar yngre man i min ålder och antagligen inte länge är så fertil så att man kan erbjuda barn (även om jag faktiskt hade kunnat tänka mig ett till om han ville). Mest troligt är väl ändå att det inte skulle fungera rent statistiskt sett. 


    Men du svarar ju rätt bra på det där iofs. Kanske får sikta in mig på de som inte vill ha egna barn samt de som redan har. Fördelen med de som har är väl att deras barn antagligen är i ungefär mina barns ålder, så de lär ju inte reagera på att jag är småbarnsförälder vilket äldre män gör. 


    Jag skulle säga att det är en fördel att inte vara fertil längre, iaf när man är säker på saken. Mindre risk för överraskningsgraviditeter, kvinnan kanske redan har barn och är nöjd så dessutom. Det är attraktivt för killar som antingen inte vill ha egna barn (ev. kan tänka sig att man själv redan har) eller som har det antal han är nöjd med.
Svar på tråden Connectar inte med jämnåriga, ok att dejta yngre?