Inlägg från: Anonym (Reality check) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Reality check)

    Han älskar mig inte längre…

    Öppen relation är svaret! Låt honom ligga med andra och du får också chansen att vara med någon annan :) Han vill ju ändå inte ha dig och ni blir olyckliga allihop med tiden.

    Utöver det skulle jag säga att du självklart inte ska leva olycklig med en idiot och även med barnen på halvtid så är det bättre, även för dem! Inte att vara ifrån ena föräldern utan att slippa lära sig destruktiva relationsmönster som kan ställa till ett helvete för dem, slippa se en olycklig mamma och ffa slippa en olycklig barndom! Så om du inte fattar att du själv inte ska utsätta dig för psykisk misshandel så kan iaf barnen få slippa det!

  • Anonym (Reality check)
    Anonym (Lii) skrev 2024-07-25 10:00:08 följande:

    Om han inte älskar dig för att du blivit fet så har han aldrig älskat dig. Han har älskat din kropp 


    Skitsnack. Man kan visst älska en partner och sedan tappa känslorna när hen går upp i vikt. Nu tror inte jag att ts förändrats så extremt mycket, men kan ta som eget exempel när mitt ex gick upp i vikt närmare 70 kg sakta men säkert över de år vi var tillsammans, nog fan älskade jag honom bra länge ändå! Men självklart var det inte så att jag tände på hans kropp längre de sista åren när han hade förändrats så mycket.
  • Anonym (Reality check)
    Anonym (Lii) skrev 2024-07-25 10:46:30 följande:
    Har han sagt att han inte älskar henne o hon skriver jag de så utgår jag ifrån vad hon skrivit i TS
    Det du skrev var att om han slutar älska henne för att hon blir fet så har han aldrig älskat henne utan bara hennes kropp och det är vad jag svarade på.
Svar på tråden Han älskar mig inte längre…