Inlägg från: Anonym (Clara) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Clara)

    Gravid. Hur förändrades era liv?

    Anonym (Fantastiskt) skrev 2024-07-25 23:50:01 följande:

    Mamma till 5 barn här. Mina barn är det bästa som hänt mig. Ni bör absolut behålla barnet. Finns ingen bättre känsla än att vara mamma. Ger livet mycket mer mening. Och jobbar du redan halvtid så har du gott om tid att vara hemma med barnet eller barnen även efter mammaledighet. Önskar er båda lycka till


    Fast anledningen till att hon bara jobbar halvtid är ju för att hon är sjuk i utmattningssyndrom och inte anses vara mer arbetsför än så. Det är en allvarlig och ofta mycket begränsande sjukdom. Det bör man ha i åtanke innan en bebis läggs till bland alla saker energin ska mäkta med.
  • Anonym (Clara)

    Oavsett vad du väljer att kalla det, beskriver du en energibrist och nedsatt förmåga i vardagen som gjort att du inte klarar att jobba mer än halvtid. I min värld låter det ogenomtänkt att skaffa barn i en sån situation, för är det något som en bebis INTE ger så är det vila. Sen reagerar jag också på argumentet att behålla för att du "har tråkigt" efter jobbet. Man skaffar inte barn för att ha ett fritidsintresse.

Svar på tråden Gravid. Hur förändrades era liv?