Inlägg från: Anonym (Tvärtom) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tvärtom)

    Bröllop - vill ej gå

    Jag säger precis tvärtom! Det spelar ingen roll att hon ska flytta, ni har precis blivit ett par och då skulle jag säga att du inte alls behöver resa utomlands på bröllop. Det hade varit skillnad om det var i närtrakten, då hade jag definitivt sagt att du skulle kunna gå. Det här är ett mycket större åtagande och du kommer mest vara där som sällskap för henne och inte få ut så mycket själv. Det kan vara jättekul så klart! Ni kanske också passar på att se något annat i närheten, men mest känns det som att det blir mycket dötid för dig att sitta av. Jag skulle inte åka.

    En annan sak och det är att jag tycker att ni inte ska bo tillsammans på en gång. Det är bättre att hon skaffar eget boende och att ni tar det steg för steg. Först börjar ni umgås tätare, testar övernattningar, flera nätter i sträck, kanske en vecka till slut. Man måste testa sig fram. Jag tror det finns stor risk för olycka om ni, som NYSS blivit ett par!, ska flytta ihop när hon kommer helt främmande till Sverige med allt det innebär. Man skulle aldrig råda ett ungt par att flytta ihop så snabbt om ni båda bodde här. Det blir ingen skillnad, snarare mycket värre, om ni kommer från olika länder, för ni har inte haft vardagslivet ihop innan på samma sätt.

  • Anonym (Tvärtom)
    Anonym (Pepe123) skrev 2024-07-24 12:27:30 följande:

    Själva premissen till att vi började dejta var att hon redan hade bestämt att hon skulle flytta till Sverige. Sen har jag varit och hälsat på vänner och familj till henne. Och hade det varit hennes nära vän eller i familjen hade jag ju såklart gått med glädje då det är relationer som kommer bestå. Men det här bröllopet är någon avlägsen roomie där hon inte kommer känna så många andra gäster. 


    Jag skulle kunna komma på minst tvåtusen andra (roliga) saker att göra för att visa uppskattning med den tid och pengar som går till det här. 


    Bra, men hon ska fortfarande inte bo hemma hos dig! Hoppas du inser det själv. Hon kan bli väldigt beroende av dig annars och om saker inte funkar (stor risk!) så blir det svårt att få ut henne också.

    Självklart går man inte på bröllop till en avlägsen bekant till flickvännen! Nä, bara glöm det.
Svar på tråden Bröllop - vill ej gå