Inlägg från: Anonym (Linn) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Linn)

    Är det fel på mig? Jag gillar inte leksaker så mycket

    Du är inte ensam. Jag onanerar inte ens överhuvudtaget. Min lust och mitt intresse för sex är helt avhängt av att någon annan människa är inblandad. Är som att slå en knapp på och av.
    Och nej, jag har inget trauma i bagaget och ser absolut INTE på onani som något skamligt. Det intresserar mig inte bara.

  • Anonym (Linn)
    Anonym (IngridCornelia) skrev 2024-07-22 16:03:07 följande:

    Tack så mycket för era svar :) är väldigt skönt att höra att jag inte är ensam i detta. Och jag håller med om att samhället idag är väldigt fokuserad på att sexlivet för en svensk ska vara på topp. 


    men blir så inmatad idag av all reklam och influensers som pratar så högt om leksaker. Och att det är något alla kvinnor måste älska.

    tack så mycket för stödet, det gör mig väldigt glad :)
    hoppas ni alla får en fin dag!


    Framför allt är det väl fokus på att det ska vara så mycket och av allt för att anses vara "på topp". 

    Min man och jag har nog ganska "basic" sex, om man vill uttrycka det så, ett par gånger i veckan i snitt. Ibland oftare och ibland mycket mer sällan. Vi gör det när vi har lust och orkar, helt enkelt. Det är kravlöst, avspänt och bara med mycket närhet och mys. Vi älskar det och känner absolut inte att vi behöver något mer, är nöjda med både frekvens (som sagt: ville vi ha oftare skulle vi ha det) och vad vi gör tillsammans. Känns också väldigt skönt att man inte blivit porrskadad utan fortfarande verkligen går igång på att bara känna varandras dofter och hud.

    Med det sagt finns det inget jag fördömer så länge det sker mellan helt samtyckande människor och på lika intressen/villkor. Men man kan undra ibland hur ofta det är genuint lustdrivet från en själv, och inte uppstår genom andra påtryckningar.
Svar på tråden Är det fel på mig? Jag gillar inte leksaker så mycket