Inlägg från: Körsbärsdalen |Visa alla inlägg
  • Körsbärsdalen

    Tredje barn för att få bägge könen?

    Tånk såhär:

    Detta barn kommer garanterat bli en pojke, en son, en lillebror - inget annat. Vill du då ha ett tredje barn? Jag tror att det kan vara bra att tänka den tanken innan man slänger kondomer och drar ut spiraler, för det svarar lite på frågan om det är ett till barn ni helst vi ha, eller om det är en dotter ni helst vill ha.

    Vi har fem barn och har fått varannan sort, pojke-flicka-pojke-flicka-pojke. Vi har varje gång velat ha ett BARN och aldrig tänkt att vi vill ha en särskild sort, men det är såklart lätt att säga när vi fick en av varje med första och andra barnet. Oavsett så var vi dock helt säkra redan från början på att vi ville ha en stor familj, så vi hade absolut skaffat ett tredje barn när vi hade två oavsett könen på barnen, men jag hade säkert hoppats på en flicka om jag redan haft två pojkar. Den biten är nog rätt vanlig (hoppas på ett visst kön alltså, om man redan har av den andra sorten) tror jag, men däremot bör man nog primärt vilja vilja VILJA ha ett till BARN snarare än att man gör det hela för att få just en son/dotter.

  • Körsbärsdalen
    Anonym (Hahaha) skrev 2024-07-22 19:03:56 följande:

    Haha, jag gick precis på sta'n och mötte ett par gåendes med två pojkar med smala, snipiga ansikten och jättestora, utstående öron, verkligen som Dumbo. Bröderna var väldigt lika varandra. Paret hade en bakåtvänd sittvagn också, och jag var bara tvungen att titta vem som satt i den, och mycket riktigt så var det en precis likadan liten pojke med smalt, snipigt ansikte och jättestora utstående öron! Tomte Nåja, det hade varit ännu syndare om en flicka med de dragen! Tomte


    Tror aldrig att jag har läst en mer givande kommentar förr. 
Svar på tråden Tredje barn för att få bägge könen?