Inlägg från: Anonym (Modernt???) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Modernt???)

    69 år, måste jag vara en tant?

    Benny62 skrev 2024-07-17 11:43:11 följande:

    Ja man ska klä sig som man vill och jag föredrar ju en kvinna som klär sig lite fräckare för jag tycker inte det är så roligt när man klär sig äldre för att se äldre ut modernt och lite vågat ska det vara 


    Fast jeans och skinnjacka är ju knappast modernt. Ts låter som om klär sig som hon alltid gjort och det är ju helt okej. Låter lite osannolikt bara det hon berättar om sitt umgänge. Mina föräldrar är över 70 och inte har de börjat spela bingo och gå på trivselaftnar för det. De har de intressen de alltid haft, lyssnar fortfarande på musiken de fastnade för på 60-70-talet osv. De gör alla deras syskon och vänner också.

    Jag tror ts mest tigger beröm.
  • Anonym (Modernt???)
    Anonym (69 år) skrev 2024-07-17 14:37:03 följande:
    Och så kom piken. Varför skulle jag tigga beröm? Det är ju ingen som vet vem jag är i alla fall. Skinnjackan blev omdiskuterad, men det är ingen MC-jacka. Den är mörkblå och i skinn, så jag uttryckte mig kanske lite fel.

    Jag frågade, därför att ibland när jag ser mig själv i ett skyltfönster, så tänker jag att jag är kanske för gammal för jeans. Så jag tiggde inte om beröm.
    Majoriteten av personerna i din ålder har inte transformerats till att se ut som eller ha hobbys som sina föräldrar. Så jag köper inte din beskrivning av att dina vänner plötsligt börjat gå på bingo medan du behåller din ungdoms intressen, ditt tjocka hår och bla bla bla. Typisk tråd där någon genom att hitta på ett problem få höra att de nog är lite bättre, snyggare, ungdomligare, äventyrligare osv än de flesta andra. 
Svar på tråden 69 år, måste jag vara en tant?