Inlägg från: Cathariiina |Visa alla inlägg
  • Cathariiina

    Trump skjuten inatt!

    nihka skrev 2024-07-17 20:07:34 följande:
    Trump svartmålad??? Är det någon som har hittat på att följade har utspelat sig:

    "Inspelningen gjordes på en buss medan Trump skulle förbereda sig för att filma ett avsnitt av Access Hollywood. På bandet hör man Trump tillsammans med programmets tidigare värd Billy Bush skryta om att kyssa kvinnor och hur han tar på kvinnors könsorgan. "I just start kissing them," berättar han, "I don't even wait. And when you're a star, they let you do it, you can do anything ... grab them by the pussy." Under inspelningen talar Trump även om hur han försökt förföra en gift kvinna; "moved on her very heavily", berättar han. Dessa uttalanden spelades in ett par månader efter att Trump gifte sig med sin tredje och nuvarande fru, Melania, som var gravid med sonen Barron vid tidpunkten."
    "...And when you're a star, they let you do it..."

    Detta säger mer om moralen hos dessa kvinnor. De är groupies, de vill skryta om att de gjort det med en berömd man, eller de hoppas på dyra gåvor, kanske ett generöst underhåll om de skulle bli med barn... det största priset de hoppas på är naturligtvis äktenskap. De bjuder ut sig... Jag skulle skämmas ihjäl om min dotter skulle vara sådan, gud ske lov så är hon inte det. 

    Att Trump tog för sig av det när han var i sin virila ålder, är kanske inte så konstigt. Det skulle 99,9 procent av alla män göra. Och den promille som INTE skulle göra det, för att de har en högkristen moral som Mr Pence eller Påven, gillar du inte heller, av andra skäl. Erkänn det! 

  • Cathariiina
    klyban skrev 2024-07-17 20:59:30 följande:

     


    Anonym (Rally) skrev 2024-07-17 18:19:18 följande:
    Då får han väl vara emot homoäktenskap. Så tröttsamt när små frågor blåses upp.

    Vad är viktigt? Fokusera på det.

    Det intressanta är deras besatthet över något de inte ens har med att göra.
    Undra vad som gått sönder där :lol:


    Fast så kan man inte säga. Äktenskapslagarna ska, precis som alla andra lagar, överensstämma med det allmänna rättsmedvetandet. Och om det ÄR så, att en majoritet av landets innevånare inte tycker att samkönade äktenskap ska få förekomma - så ska samkönade äktenskap inte få förekomma i det landet. Och detta gäller naturligtvis även alla andra lagregler för vilka som får ingå äktenskap, t.ex. beträffande ålder, släktskapsförhållanden, kontrahenternas eget samtycke till vigseln o.s.v..

    Äktenskapet är en grundläggande del av samhället och juridiken i ett land, det är inget individer kan hitta på egna regler för som det passar. 
  • Cathariiina
    nihka skrev 2024-07-17 21:09:54 följande:
    Nej, att det går att smuggla in saker i ett land beror inte på att gränsen är öppen på vid gavel.

    Då är det väl tekniskt begåvade helyllesvenskar som bygger om och tillverkar vapen illegalt och sedan säljer dem till invandrare.

    Nej, jag urbotakorkadetolkade.
    Nähä. Och hur smugglar man in olagliga saker i ett land där gränsen är stängd? Jag tror liksom inte att dessa individer som skjuter i våra förorter om nätterna, har vandrat genom skogen från Ryssland med vapnen fästa på ryggen... och korsat den svenska gränsen i skogslänen. 
  • Cathariiina
    nihka skrev 2024-07-17 21:51:02 följande:
    Och vad har chefens kön att göra med något?
    Klart att det har. Biden har tryckt in ett stort antal personer som representanter för olika "grupper" (kvinnor, transor, svarta, sydamerikaner, homosexuella o.s.v.) på poster som de inte har kompetensen för - eller i alla fall inte var den bästa kandidaten för - bara för att det ska se bra ut. Mångfald, du vet. Och sådana urvalskriterier är aldrig bra. 

    När det gäller just denna post, så kan jag tänka mig att en kvinna som en gång var en flicka, automatiskt tänker att "det där taket är säkert, jag skulle själv aldrig ha försökt gå ut på det, när jag var en flicka som gillade att klättra, så det är ofarligt". Medan en man skulle ha tänkt att "just ett sådant tak klättrade min best buddy och jag upp på när vi var 14 år, så det är fullt möjligt... detta tak måste vi hålla under uppsikt".
  • Cathariiina
    molly50 skrev 2024-07-17 22:22:40 följande:
    Men då har det ju med kompetensen att göra.
    Inte med kön.läggning eller etnicitet.
    Så varför ens blanda in det?
    För att Biden har haft en press på sig att kvotera in dessa grupper till höga poster, hur usla de än är. Det var ju mycket det han gick till val på. Och det första han gjorde som president, var mycket riktigt att nominera USA:s första trans-minister. Ingen kan få mig att tro att detta var en slump, och att nomineringen bara skedde för att denne individ hade landets bästa meriter...
  • Cathariiina
    molly50 skrev 2024-07-17 23:33:32 följande:
    Ja,där står att Biden anställde en kvinna i secret service-gruppen.
    Men där står också att han har tillsatt en oberoende utredning efter skjutningen.
    Så det lär väl visa sig vad den kommer fram till.
    Fast det är ju då för sent för Mr Comperatore, som verkar ha varit en mycket fin man, och hans familj. Han offrades på WOKE-altaret.

    May be an image of 6 people and text
  • Cathariiina
    Anonym (Rally) skrev 2024-07-17 22:40:56 följande:
    Den nya chefen för Secret service är även hon tillsatt av Biden på det viset. 

    Tur för demokratin att inte det misstaget tog livet av Trump. Det hade blivit fullständigt  uppror antagligen utifall Bidens tankar om kvotering hade tagit livet av Trump. 

    Var det 5 cm ifrån?
    Det var nog bara några mm som hade gjort all skillnad.
  • Cathariiina
    Padirac skrev 2024-07-18 02:03:55 följande:
    Rapporterna från första timmarna efter mordförsöket sa att det var glas-splitter från telepromptern som träffade Trumps öra. Inte en kula, men det låter mer dramatiskt att ha duckat en kula än att ha träffats av glas-splitter från telepromptern han tittade på för att kunna hålla sitt tal.

    Skytten var ju erkänt usel på att träffa det han siktade på och en av republikanernas TV-experter menade att på det korta avståndet kunde vem som helst i tv-studion träffa ett mål inom 5 cm utan förkunskaper. Det var något som skytten inte klarade av då han försökte bli medlem i skolans skytteförening.

    Hur det nu var kommer det säkert att fördunklas i Trumps hjältestatus i att ha 'duckat en kula'

    Ovsett det var tittandet på telepromptern som gjorde att kulan missade huvudet och träffade örat eller om det var teleprompterns glas som träffade hans öra så kommer det inte att få berättas.

    Skytten var registrerad republikan och enligt tidigare klasskamrater var han fortfarande konservativ republikan. De hade återkommande Trump - och MAGAskyltar på tomten.

    Det finns en äldre man i kommunen med samma för- och efternamn som är registrerad demokrat och det är mest troligt att det är denne person som skänkt pengar till demokraterna.

    Skyttens familj finns med i  databasen från Cambridge Analytica och är identifierade som en målgrupp som mest mottaglig för lögnerna om pizzerian och liknande falska påståenden. 

    Nu vet man tydligen inte om skytten tittat på Alex Jones/ infowarz tidigare i vår då han gastar om hur bra det vore om Trump sköts och det skedde ett bombdåd som kunde skyllas på demokraterna !! för att skapa den perfekta stormen och att det leder till ett inbördeskrigsliknande tillstånd och kaos.

    Trump framställs här som en patsy , en nyttig idiot som kan offras för att störta det demokratiska samhället. Det verkar som att MAGA och Kreml gör allt de kan för att isolera USA från omvärlden.
    Nu finns det ju till och med en bild på kulan på väg mot Mr Trumps huvud, bara en eller ett par dm ifrån... 

    Och det är egentligen irrelevant hur kulorna träffade, eller vilket motiv skytten hade (högst troligt skulle han inte på ett sammanhängande sätt ha kunnat redogöra för det själv). Sådant här ska inte kunna hända. Särskilt inte som S.S. får så mycket av skattebetalarnas pengar. 
  • Cathariiina
    klyban skrev 2024-07-18 06:57:42 följande:

    Ingen har med att göra vad de använder sitt kön till och att det inte ska få gifta sig är också inget du eller någon har med att göra.


    Och rätt intressant och se det du skriver, och det nonsens som följer.


    Och inte ens ett enda argument som håller för saklighet.


     


    Mitt råd till dig och dom, det är sluta bryr er om saker som ni inte har med att göra och då menar vi inte ÖVERHUVUDTAGET.
    Undrar vad denna besatthet om vad folk gör med sina kön kommer ifrån, borde de inte istälelt engagera över sina egna fattiga liv istället, för man måste ha ett EXTREMT fattigt liv om man lägger tid på saker som saknar betydelse för dom.


    Cathariiina skrev 2024-07-17 21:22:05 följande:

    Den nya duon kan bli väldigt bra:


    Nä, religiösa dårar borde inte få vara i politiken alls.
    Men ett utmärkt val, och gör så abortfrågan blir än svårare för dom att sopa under mattan :lol:


    Och vem skulle det vara :lol:


    Finns ingen som tagit in mer inkompetens än trumpen.


    Och det var en som man skrattade arslet av sig och i början under COVID-19 och för en hälsomyndighet, och enda svaret han hade var att han visste precis ingenting BOKSTAVLIGEN.


     


    Dock det intressanta här är att du bara skriver ord på en rad utan att backa upp nått.
    Men det är lugnt, för jag vet redan att du är medveten om att det du skriver inte stämmer.


    Tow2Mater skrev 2024-07-17 22:24:12 följande:
    Hon är kvinna. Som tydligen prioriterar att fokusera på könsfrågor i sitt jobb, jag tycker det är intressant då hon missar det som borde prioriteras. 

    Så inte längre ett lutande tak då? :lol:


    Vadå "inte håller för saklighet"? Det är som jag säger, att äktenskapsbalken är en del av Lagen, och lagarna i ett land gäller alla som bor i landet. Både på det sättet att de måste följa dem, och att de (OK inte alla som uppehåller sig i landet, men alla som är medborgare i landet) har rätt att rösta för eller emot lagändringar. Hur skulle det se ut annars, om lagarna bestämdes av t.ex. en kung eller kejsare, och folket inte hade något att säga till om?

    Och jag kommer att mentalt ignorera dig i fortsättningen, för du är helt osaklig i din debattstil, du tramsar bara och pladdrar på, det är meningslöst.
Svar på tråden Trump skjuten inatt!