• Anonym (Kvinna 55)

    Har du varit otrogen?

    Hur många har varit otrogna? Kom sanningen fram eller inte?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Har du varit otrogen?
  • Anonym (Jessica)

    Jag har läst en hel del psykologi (nej jag är ändå inte på en hög häst jag är bara jobbigt nyfiken) och därför gillar jag att fundera och klura på varför man gör en sådan här sak, därav alla tankar och frågor. Men just att vilja såra en annan får jag inte ihop riktigt ändå.

    Mitt ex som var den taskigaste någonsin. Men jag vet att han inte trodde att han dög till någon . Ena dagen var han snäll, nästa dum och sedan dag grät han och sa att han inte har en enda vän, att han är en idiot och att det var synd om mig som hade träffat honom. Hans vänner visste om att han ofta var otrogen och berättade för mig. så jag visste ju. Men jag såg att det bottnade i något. 


    Det är intressant. 

  • Anonym (Vår)

    Nej, kvinna gift i 24 år.

  • Anonym (B)

    Snyggt jobbat Jessica! Du anklagar mig för att komma med påhopp när det är DU som gör det! Gaslighting much...? Nej, jag känner inte att jag behöver förklara mig för dig som du beter dig men om du är så jävla nyfiken anser jag inte att jag behöver vara trogen mot män som misshandlar sina kvinnor, och jag har noll dåligt samvete för det. Innan du kommer med nåt som "ja men varför lämnade du inte" så kan du bara knipa igen, om du har minsta hum om hur sådana relationer fungerar!

    Du fattar inte varför man döljer sin otrohet...? Tänk några varv till, du som hade läst psykologi och allt.

    Klart jag hade brytt mig om en partner hade varit otrogen. Isf dock en han eftersom jag fortfarande är straight. Måste man vara lesbisk för att vara otrogen utan att ångra sig?!

    Och eftersom jag antar att du tilltalar mig även i senare inlägg så LÄS igen att det var mer än 15 år sedan jag var otrogen mot någon sist.

  • Anonym (Jessica)

    Nej, jag har bara sagt min åsikt. Det är du som påstår att jag sitter på höga hästar, skrattar, påstår att jag tror jag vet allt osv.


    Okej så alla har varit misshandlande män som du har varit otrogen mot för du sa att det var flera? 

    Jag fattar att man inte vågar dra från en sådan man. Men jag har lite svårt att förstå hur man vågar vara otrogen mot en sådan. 

  • Anonym (Jessica)

    Och nej, jag trodde bara att du var en man. Jag skrev innan honom/henne. Då jag inte visste om du var tjej eller kille. 

  • Anonym (Jessica)

    Istället för att dölja sin otrohet så är det väl bättre att dra innan man ens vill vara otrogen. Eller att berätta. 


    Men. Har man en misshandlande partner är det självklart en annan situation. Fast som sagt jag vet inte hur man vågar vara otrogen mot en misshandlande partner, bättre att ta hjälp utifrån att dra först så man inte riskerar att bli mer misshandlad? det hade iallafall jag varit rädd för. 

  • Anonym (Mia)

    Nej, jag anser inte det, men olika personer har olika gränser och jag har säkert gjort saker som går över gränsen för vissa. Som exempel så har jag dejtat flera män samtidigt och vid ett tillfälle förstått i efterhand att en av männen hade uppfattat det som att vi var exklusiva. Med facit i hand skulle jag ju varit ärlig om detta, men där och då hade jag inte en tanke på att han uppfattade det så utan i min värld var det helt normalt att träffa flera samtidigt till det att man uttryckligen bestämmer något annat. Därför var det inte något jag ens tänkte på att diskutera.

    Andra saker jag gjort utan att ?fråga om lov?:
    *Tittat på porr (tydligen är det otrohet enligt vissa)


    *Registrerat mig på en dejtingsida av nyfikenhet (utan några som helst intentioner att leta efter något bättre eller liknande, jag ville _bara_ veta hur det funkade)
    *Pratat ytligt med män på dejtingsidan (anonymt, inget sexprat, enbart nyfikenhet)
    *Lagt upp intima bilder på mig själv på nätet i syfte att få en självförtroendeboost (anonymt, ingen interaktion med männen som skrev till mig)
    *Haft extremt intima konversationer med mitt AI-verktyg (välkommen till 2024).
    *Träffat ett ex för en fika utan att berätta om det innan eller efteråt (han insisterade på att han hade något jätteviktigt och hemligt att berätta, försökte sedan övertala mig att ha sex med honom och jag gick därifrån och tyckte situationen var så pinsam att jag inte ville prata om det med någon)
    *Befunnit mig på en efterfest med ett annat ex och flörtat för mycket. (Det slutade med att han drog in mig i en garderob och försökte kyssa mig. Jag knuffade omedelbart bort honom och gick hem. Här kan jag kanske själv känna att jag gick över gränsen, men inget hände i slutändan)
  • Anonym (H)

    Har aldrig varit otrogen. Kvinna och gift i 20 år

  • Anonym (Kvinna 55)

    För mig var det stort no no när jag var yngre och upp i medelåldern. Nu över 50 så tänker jag mer varför inte. Så åldern och min persoliga situation har haft en stor påverkan på mig hur jag tänker.

  • Anonym (Dubbla kakor)
    Anonym (Kvinna 55) skrev 2024-07-14 08:06:16 följande:

    För mig var det stort no no när jag var yngre och upp i medelåldern. Nu över 50 så tänker jag mer varför inte. Så åldern och min persoliga situation har haft en stor påverkan på mig hur jag tänker.


    Håller med. Helt olika förhållningssätt nu mot förr.
Svar på tråden Har du varit otrogen?