Inlägg från: Anonym (Ja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ja)

    Provresultaten på plats?

    Det är vanligt att man blir inkallad, särskilt som det borde vara en läkare som förklarar resultaten för dig och inte en sköterska.

  • Anonym (Ja)
    Anonym (Orolig) skrev 2024-07-09 18:00:34 följande:
    Aha okej då kanske jag ej behöver oroa mig. Men tänkte att de annars skickar brev där det står om jag har cellförändringar eller ej. 
    Det kan ju vara annat de hittat istället så de kan inte bara skicka ett brev och säga att allt är ok. Sedan ska man komma ihåg att även om allt inte är ok så kan de skicka brev ändå, så fick jag ang. livmodertappen för ett antal massa år sedan. Det jag menar är att varken ena eller andra metoden tyder på något särskilt.
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Orolig) skrev 2024-07-11 21:02:36 följande:

    Är det någon annan som fått livmoderhalscancer under gravidite? känns som jag har så många frågor men inget svar på något:( 


    Sa läkaren uttryckligen cancer? Eller "bara" cellförändringar? För jag skulle säga att ett vanligt cellprov kanske inte räcker för att konstatera utan att en konisering borde göras. (Jag gjorde en sådan också, det var först då de kunde ge rakt besked.)
  • Anonym (Ja)
    Anonym (Orolig) skrev 2024-07-11 22:17:17 följande:
    Ja cancer. Tyvärr. Kunde se det på deras ansikte innan de sa det. Jag gjorde ett cellprov som visade på förändringar och sedan kolposkopi där man tog biopsi och nu detta svaret. Så nu väntar utredning. Vill bara gå ut från min kropp.. 

    Vill bara höra av någon som varit i samma sits att allt ändå kan bli bra. :/  Så man kan få lite hopp. 
    Beklagar verkligen!! Men om du tänker så här, självklart finns det massor med kvinnor som varit i samma situation och överlevt! Eller hur? För det borde vara så rent statistiskt sett, annars borde vi ha hört om det för länge sedan, hur farligt det skulle vara under graviditet osv. Jag försöker bara tänka logiskt lite grann, även om jag förstår att det är svårt för dig nu.
Svar på tråden Provresultaten på plats?