• Anonym (:))

    Varför blir den som lämnar känslokall?

    Anonym (Enkelt) skrev 2024-07-08 11:42:36 följande:
    Du förstår inte...? Du skriver själv: Han gör inte si och inte så, "hur märkligt som helst. Han har ett barn med sin nya". Tadaaa! Han fokuserar på "sin" familj som är aktiv och som han lever med nu, inte den gamla. Han känner säkert också att nu när barnen är större kan han meddela sig via dem och behöver inte ha kontakt med dig längre. Han kanske har känt så rätt länge, att det inte riktigt behövs eller kanske till o med att han helst hade sluppit.
    Vill absolut inte vara otrevlig nu.  Klarar inte av människor som skaffar ny fru/man och barn och beter sig så. Hans tidigare barn är inte "gammal familj". Fokusera på nya? Man fokuserar väl på alla sina barn? Skit exen, menar barnen. Ja det är ruttet att som förälder strunta i sina barns skolavslutningar, födelsedagar osv för att man har ett "nytt" barn. Nytt??? Man har i så fall ett till. Inte ett nytt. Hans liv bör vara "aktivt" och fokuserat på alla sina barn. Exfrun är annan sak.

    Vad händer om han skiljer sig igen och skaffar "nytt" barn? Nä usch vilket beteende. Klarar ej av dessa själviska, omogna människor. Tack och lov beter sig de allra flesta inte på det sättet. Mina barn är mina barn. Alla samma. Även om det är barn till mitt ex ex ex ex man haha.
  • Anonym (:))

    Jag hade sagt till mitt mindre barn att : nu ska vi klä upp oss lite, köpa present och åka till storebrors skolavslutning, vad roligt! Annars kommer hans barn i framtiden när det blir större och börjar tänka känna att, är jag också utbytbar? Hade istället behandlat alla mina barn lika och jobbat för en fin relation mellan alla barnen. Man slutar väl inte älska eller bry sig om sina tidigare födda barn för att de har en annan mamma/pappa? Fortfarande ens barn oavsett om de är 25 år. Sen är det klart att man måste ta hand om en 5 åring på ett helt annat sätt än en 25 åring. Aja..

  • Anonym (:))
    Anonym (Kaj.) skrev 2024-07-11 14:38:48 följande:
    Jag hade inga problem med att lämna det bakom mig. Jag fick senare veta att hon betett sig så i tidigare förhållanden. Vad som drev henne vet jag inte, men det kanske var en kombo av behov av att känna sig fri och få bekräftelse. Det brukar vara en av orsakerna till otrohet. Man vill känna sig fri trots att man är i ett förhållande samt få bekräftat av man fortfarande är attraktiv. Varför inleda förhållanden överhuvudtaget i så fall om det är så viktigt? Bättre för alla parter att bara vara singel och knulla runt då.... 
    Håller med dig, bättre att vara singel då o bete sig hur fan man vill. Tror vissa av dessa personer också gillar spänningen och dramat.  Detta är destruktiva personer som beter sig destruktivt därefter. De förstår inte att de berövar den andre på tid, känslor och värdefull tid i livet. 
Svar på tråden Varför blir den som lämnar känslokall?