Inlägg från: Anonym (Alla goda ting är tre) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Alla goda ting är tre)

    BF i mars 2025

    Hej! Jag är 35 och har två flickor sen innan (5 och 1). Har haft två rätt tidiga missfall senaste sex månaderna men är nu gravid igen och har denna gång börjat må illa och fått mycket starka test i 5+3, så nu vågar jag tro på det! Det här blir mitt sista barn och känner mig lite taggad på att förhoppningsvis få vara klar med den här biten av mitt liv snart 😅 Försöka göra barn, vara gravid, amma, ha småbarn... Lite golvad över hur snabbt illamåendet slog till, förut har det dröjt till vecka 6+, men det kan väl vara olika. Blir kul att följa er andra här!

  • Anonym (Alla goda ting är tre)

    Hur tänker ni andra kring vul? Jag har inte gjort det tidigare graviditeter, men jag är fan nojig den här gången efter mina två missfall. Jag hatar också att må illa och vill inte göra det i onödan om det inte står rätt till där inne 🙈 Men jag känner mig lite som en sucker som låter folk tjäna pengar på mitt kontrollbehov!

  • Anonym (Alla goda ting är tre)
    Rosen3 skrev 2024-07-26 22:46:10 följande:

    Jag ska på UL på måndag, har 5 missfall bakom mig så mina förhoppningar är små tyvärr därav vill jag kolla redan nu om det står rätt till eller inte. Jag har haft starkare test denna gången men symtomen år ganska få. Endast ömma bröst typ. 


    Håller såklart tummarna att det kan vara en liten med pickande hjärta där inne ändå. Är i vecka 7+5 idag. 


    Okej, ja, då är det verkligen förståeligt att du vill kika in. Hoppas att få symtom inte behöver vara nånting negativt i ditt fall 🙏 Har du fått mf efter att du sett hjärtat slå? Eller har de varit tidiga?
  • Anonym (Alla goda ting är tre)
    Rosen3 skrev 2024-07-27 07:42:10 följande:

    Tack, hoppas 🙏🏻 
    Nej, vi har aldrig sett ett hjärta slå så det är ett stort steg för oss. Har haft tidiga kemiska missfall samt två MA (ofostrig och innan hjärtat börjar slå). 


    Åhh hoppas hoppas hoppas ni får se ett hjärta på måndag då!
  • Anonym (Alla goda ting är tre)
    Anonym (Rädd) skrev 2024-07-27 07:12:28 följande:
    Trots diagnos på hypermesis gravidarum så har jag privat ultraljud bokat på tisdag pga rädsla över tidigare MA , gjort samma med mina 2 barn innan på samma klinik
    Ja, jag förstår verkligen att tidigare MA måste göra en skitnojig så här i tidig graviditet. Man går omkring och tror allt är bra, så är det inte det. När fick du dina MA?
  • Anonym (Alla goda ting är tre)

    Grattis En runda till!

    Rosen3, vad jobbigt! Vet du när äl var också? Den kan ju ha kommit sent, men har man testat "tidigt" så är det ju omöjligt att den har kommit alltför sent. Hoppas det bara är en miss och att pyret vuxit till sig rejält tills nästa ul 🙏 Grattis till hjärtslag!

  • Anonym (Alla goda ting är tre)
    Anonym (Rädd) skrev 2024-07-30 08:44:44 följande:

    Är så nervös , tidigt ultraljud idag 15:20 , håll tummarna för mig


    Hur gick det?
  • Anonym (Alla goda ting är tre)
    Anonym (Rädd) skrev 2024-07-30 18:29:01 följande:
    Gick jätte bra , hjärtat slog fint och veckorna stämde 
    Vad skönt!
  • Anonym (Alla goda ting är tre)

    SIW89: Fyfan vad jobbigt! Jag hade två tidiga mf innan denna grav, och jag började också googla massa. Verkar ju som om många som har problem med upprepade mf blir hjälpta av progesteron, trombyl och intralipid(?)dropp. Hoppas något sådant kan hjälpa dig också. Jag beklagar verkligen.

  • Anonym (Alla goda ting är tre)
    Anonym (Rädd) skrev 2024-08-05 09:15:33 följande:

    Såg bönan i vecka 7+2 med hjärtslag och allt stämde , är idag 8+1 och känner mig knappt gravid längre Gråter


    I de flesta fall är det helt normalt med symtom som kommer och går, tänker jag. Du ska se att allt är bra. Men jag vet hur nojig man kan vara. Tänker du boka in ett nytt ul?
Svar på tråden BF i mars 2025