Inlägg från: Anonym (69"-man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (69"-man)

    Vad är fel på honom ?

    Anonym (Ledsen) skrev 2024-06-27 12:02:00 följande:
    Vad är fel på honom ?
    Jag förstår inte vad det är för fel på min sambo vi har snart varit tillsammans i två år och det är jämt jag som tar upp ämnet om tex förlova oss uppgradera oss han vill gärna men han tar aldrig i taget och intativ jag sa det är uppe till honom han har bollen om att ta o fråga om förlovning men det har han ej gjort sen har jag pratat med hobom hur jag känner och varit ledsen för han inte visat intresse då säger han inget och bara skrattar bort det och säger vi kan boka in förlovning när vi åker på semester men sen vill han inte planera mer så det könns stopp där igen på ruta ett känns som han inte vill och det är viktigt för mig att vi är förlovade och att vi kan uppgradera oss och utvecklas i vårat förhållande han håller med men är så usel på planera han har aldrig varit förlovad tidigare och skyller på att han är helt oerfaren jag vill nästan slänga ut honom äe så ledsen och arg för han inte går att prata med. ska jag bara släppa allt det där jag har ju längtat länge och trodde vi skulle förlova oss den här året. könner mig så sviken. 
    Vad förväntar du dig ska ske med er och förhållandet när ni förlovar er? Det låter som att du har någon verklighetsfrånvänd dröm om att något magiskt kommer lyfta er till en nivå över dem som inte är förlovade.
    Förlovningen är vanligen en signal till omvärlden om att ni planerar att gifta er. Ett traditionellt bröllop är till 90% brudens dag (jag vet av erfarenhet från två egna försök). Samtidigt ska jag inte förneka att mitt senaste bröllop var en av mitt livs bästa dagar och vi hade superkul med släkt och vänner. 
    Rent krasst är ett giftermål väldigt romantiskt utan mer en juridisk process som gör livet enklare om någon av er dör.
    Hur gamla är ni och var i livet befinner ni er? En förlovning är ett stort beslut. Framförallt ekonomiskt åtagande. 
Svar på tråden Vad är fel på honom ?