Inlägg från: Anonym (vars) |Visa alla inlägg
  • Anonym (vars)

    Bonusfamilj

    Tyvärr låter det som att han inte riktigt ville ha de barnen som han har med dig. Kanske trodde han att han orkade och ville, eller så gick han med på det för att inte förlora dig. 

    Det kan också vara så att han var likadan mot sin äldre son när han var liten och mer småbarnskrävande. Men nu tycker att föräldraskapet går lättare när barnet är mer självgående.

    Det är såklart inte okej mot era barn och du måste ta upp att du förväntar dig att han inte behandlar sina yngre barn illa. Och att han inte får ta ut sin frustration på dem, för de har inte bett om att bli till, utan han har sitt föräldraansvar där.

    Sen att resa ensam med ett barn, det tycker jag kan vara helt okej. Jag har två barn och har rest med var och en av dem, just för att de skulle få sin egen resa. Man behöver inte göra allt tillsammans alltid bara för att man är en familj. Och det kommer säkert att hända att ni reser med bara de små barnen också vid tillfälle, eller ett av dem. 

  • Anonym (vars)
    Anonym (Alice) skrev 2024-06-20 15:36:14 följande:
    Ja så kan det vara.. Tror inte det gällde de yngre barnet jag har varit med nästan hela uppväxten..där var det väldigt mycket fokus redan då.. resandet är okej på ett sätt men spenderar man pengar bara på ett barn för barnet ska få upplevelser på bekostnad av annat blir det konstigt och jag tycker nog inte man gör så och de andra får stå tillbaka. Tycker nog man reser iväg alla om man ska vara en familj annars kan mina pengar gå till annat. Han hade aldrig tagit med 1 av våra barn utan hans första barn..Då är det skillnad så alltså gör han skillnad på barnen.
    Men era barn kommer kanske att få resa enskilt senare, när de är äldre, och har mer utbyte av resor? 

    Och ni är inte en familj, ni är två familjer i en. Däremot behöver du inte betala för resorna enskilt med det äldre barnet, det kan pappan göra. 
Svar på tråden Bonusfamilj