Inlägg från: Anonym (Anna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anna)

    Dejt visar dubbla signaler om midsommarfirande

    Hej!

    Jag har dejtat en kille i över en månads tid nu och jag börjar bli mer och mer osäker. Vi har planerat att jag skulle åka till honom och spendera midsommarhelgen med honom.

    Nu menar han dock att han bara kan ha mig från sent på torsdagskvällen till lördagförmiddag då han har andra saker han ska fixa. Han nämnde att han ville ha dessa dagar ?fria?. Vi bor någon timme ifrån varandra och har inte setts på två veckor.

    Jag känner att jag inte direkt är prioritera och har sagt att vi kanske ska avboka men han menar att han vill träffa mig. Jag har dock tappat lusten. I övrigt har han blivit sämre på att svara på meddelanden och är inte lika gullig som tidigare.

    Vad hade ni gjort?
  • Svar på tråden Dejt visar dubbla signaler om midsommarfirande
  • Anonym (Anna)
    Mandel skrev 2024-06-19 21:22:04 följande:

    Hur gamla är ni? Ni har bara dejtat i 1 månad.

    Vad är tanken att ni ska göra midsommarafton?

    Som 50-åring har jag full förståelse för att han kanske har ett intresse/hobby han även vill hinna med när det är lite extra ledigt eller alternativt hinna umgås med vänner/familj.


    Vi är i 30-årsåldern och det som sårar mig är att vi först planerat att ses till och med söndag. Sen frågade jag ho om vi skulle avboka då jag upplevt honom som disträ, och då sa han helt plötsligt att han ville ses men inte på lördag och söndag.
  • Anonym (Anna)
    Eurydike skrev 2024-06-20 20:16:17 följande:

    Vet du hur det blir med midsommarfirandet än? 🌸


    Jag åkte dit och firade midsommar med han och hans familj. Han visade knappt något intresse och ville inte ens mysa med mig trots att vi delade samma säng. Åkte precis därifrån och jag gav honom inte en hejdåkram för att markera.
Svar på tråden Dejt visar dubbla signaler om midsommarfirande