Inlägg från: Anonym (ellie) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ellie)

    Sexet funkar inte

    Är sedan 1,5 år tillsammans med min dröm man. Han är helt fantastisk och jag är så kär. Tyvärr finns det ett problem som jag inte vet hur ska kunna lösa.. Innan jag träffade honom hade jag 2 längre förhållande där vi inte hade penetrations sex utan vi gjorde det skönt för varandra med oralsex och smeksex. Fungerade utmärkt!  Både jag och dom var nöjda med det. Nu har det gått 10 år sedan jag hade samlag. Min nuvarande och jag har provat några gånger men han kommer inte in i mej., 15 x 15, alldeles för stort för mej.
    Ska jag göra slut eller hoppas på att det funkar till slut.

  • Svar på tråden Sexet funkar inte
  • Anonym (ellie)
    Tom Araya skrev 2024-06-17 21:41:00 följande:
    På 1,5 år har ni alltså inte haft penetrationssex och heller inte funnit en bra lösning för ett sexliv tillsammans som tillfredsställer era behov utan penetration.

    Vad har ni gjort under den tiden, spelat Fia?
    Som jag skrev...det finns andra sätt att ha sex på. Sex är inte bara samlag. Både han och jag är väldigt nöjda och tillfredsställda med det vi gör men skulle vilja prova samlag också. För övrigt  är det ju oralsex och smeksex som ger en kvinna orgasm så vad menar du skulle vara problem om man bara gör det när båda är nöjda med det?
Svar på tråden Sexet funkar inte