Inlägg från: Åkerman8385 |Visa alla inlägg
  • Åkerman8385

    Sambon ville ha uppehåll och göra abort

    Hej,
    Min sambo flyttade hem till sina föräldrar och ska göra abort.
    Vi har bara varit tillsammans i 4 månader men båda kände samma sak för varann att vi aldrig upplevt en sådan kärlek och trygghet hos en annan pratner.
    Vi blev gravida av misstag, som jag inte orkar gå in på hur. När vi fick reda på det var allt bra, sedan började hon bli trött och irriterad och då lät jag henne bara vara och gav henne utrymme. Det mesta jag gjorde var fel. Tillslut ville hon inte ha närhet från mig och klarade knappt av en enkel kram.
    Slutligen sa hon att hon inte vet vad hon känner för mig och skulle flytta hem och göra abort. Vi är fortfarande tillsammans, när jag pratar med hennes vänner säger dem att hon har talat gott om vårt förhållande men just nu såhär en vecka in i uppehållet vill hon knappt prata med mig, skriver jag ett fint meddelande till henne för att berätta att jag tänker på henne och hoppas att hon mår bra svarar hon som att jag är en jobbig kille från tinder.
    Men det jag lever på, är att vi fortfarande är tillsammans, dock har hon uttryckligen sagt att hon inte vet om hon kan ge vårt förhållande en chans eller inte. Både hennes vänner och familj tycker jag är en fantastisk kille och säger att ingen har någonsin gjort henne så glad och hoppas att vi stannar tillsammans.

    Jag behöver råd, vad tror ni om vår situation? Finns det risk att hon aldrig kan hitta känslor för mig? Eller ligger dem bakom hormonerna och bara blockeras?
    Har någon liknande upplevelse med ett positivt utfall? Kan ni ge mig tips?

    Jag är tacksam för allt, denna tjej är den största kärleken i mitt liv och jag går igenom allt för att det ska vara vi livet ut. Jag tänker inte ge uppRynkar på näsan


    Förhållande
  • Svar på tråden Sambon ville ha uppehåll och göra abort
  • Åkerman8385

    Känner inte mig? 


    i början var vi båda superglad, jag stöttade henne och sa att det är helt hennes val vad hon vill göra med barnet men att jag var redo för livet med henne. 


    Det känns inte som folk läser inlägget, vi var tok kära, hennes vänner och familj fattar ingenting varför hon plötsligt valde detta för den har aldrig sett henne så kär.
    Det jag sökte var personer med erfarenhet som skulle svara. Inte personer som spekulerar eller nedvärderar vårt förhållande.
    som sagt vi är fortfarande tillsammans för jag tror hon själv vet att hon egentligen älskar mig. Behövde bara denna tråd som lite stöttning för att skriva av mig och få tips

  • Åkerman8385

    Hur är jag jobbig!? Jag skriver här för att ge henne utrymme, jag stöttar henne i hennes val av abort, jag har aldrig pressat henne att göra något. Varför är folk så himla mot mig!?

  • Meddelande borttaget
Svar på tråden Sambon ville ha uppehåll och göra abort