Inlägg från: Anonym (Smalis) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Smalis)

    Hur gör folk för att hålla sig smala och snygga?!

    Anonym (Hedda) skrev 2024-06-13 21:03:41 följande:
    Vad menar du med "hur orkar man"? Jag går aldrig hungrig och behöver inte säga nej till något pga den orsaken iaf....Möjligtvis tänker jag på vad jag äter för att må bra/bättre om det har blivit lite mycket skräpmat ett tag tex..

    Annars så äter jag precis det jag känner för och är sugen på och har alltid gjort det under hela mitt liv..Och jag har alltid varit smal..
    Jag får istället tänka på att inte äta för lite för att inte gå ner i vikt. Så nej för mig är det inte ett dugg svårt att hålla mig smal.

    Att jag aldrig gått upp i vikt hur mycket jag än svullat. Vilket jag har provat göra utan att gå upp i vikt..Beror nog dels på mina gener och dels beror det  på att jag alltid har rört mig mycket på olika sätt..
    Jag har sen jag var barn haft egen häst och tränat/tävlat mycket i hästhoppning,  tränat med hundar, vandrat, åkt skidor, simmat osv..Bara för att jag tycker det är så himla kul.
    Sen är det ju helt klart ärftligt också ..
    Vill du veta hur du kommer att se ut (på ett ungefär) så titta på dina närmaste släktingar. Min mamma, mormor, mostrar, osv har också varit smala eller normalsmala hela livet.
    Ja det måste vara ärftligt till stor del också. Jag är en riktig smalis och jag brukar äta mycket mer än min man. Han håller på att gå ner i vikt nu och kämpar med det, räknar allt etc medan jag äter precis vad som helst och mycket utan att få extrakilon. Tvärtom kan jag ibland gå ner. 

    Är även en av dem som äter massa godis i smyg när barnen inte ser. Jag tror det kan vara lika frustrerande åt båda hållen. Jag hade mer än gärna haft några extra kilon faktiskt. Får ofta kommentarer om att jag är tunn och det är inte så kul. Som om jag går och svälter mig med flit och borde våga äta mer. Och nej, jag rör inte på mig så mycket heller, aldrig gillat sport. Vanliga vardagliga aktiviteter dock, typ trädgårdssysslor etc. 

    Det är faktiskt inte så kul men inget jag kan göra nåt åt. Får se om klimakteriet svänger pendeln sen
Svar på tråden Hur gör folk för att hålla sig smala och snygga?!