Inlägg från: Anonym (......) |Visa alla inlägg
  • Anonym (......)

    Hur gör folk för att hålla sig smala och snygga?!

    Äter man bra mat så är man inte hungrig hela tiden. Jag äter 2 gånger om dagen, har ett aktivt arbete + hund som behöver promenader.
    Skaffa lite karaktär till att börja med.

  • Anonym (......)
    Anonym (Ozempic) skrev 2024-06-13 16:16:29 följande:
    Forskningen har visat att det inte handlar om karaktär, utan om hormonella olikheter. Alla är olika. Du utgår från dig själv och tror att alla andra funkar likadant. Det är både trångsynt och okunnigt.

    Inte alls. Men man måste ju börja med att kunna tacka nej till sötsaker, annars händer inget. Jag kan inte äta sötsaker alls, det är som att ge sprit till en alkoholist. Så först karaktär, lägga om kosten och börja röra på sig. 


    Men de flesta tjockisar som tar till Ozempic för att gå ner i vikt är bara lata och VÄLDIGT bra på att komma på ursäkter.

  • Anonym (......)
    Anonym (Ozempic) skrev 2024-06-13 16:37:30 följande:
    Ja, det är som att ge sprit till en alkoholist. Alkoholism är en sjukdom och handlar inte om att ha karaktär. Trångsynthet däremot, är inte en sjukdom...
    Jag är inte trångsynt. Man MÅSTE ha karaktär för att kunna sluta. Ingen annan kan sluta åt en. Jag vet hur det är eftersom jag själv är sockerjunkie, jag var tvungen att bestämma mig för att sluta helt. Och det gick tillslut.
  • Anonym (......)
    Anonym (Ozempic) skrev 2024-06-13 18:06:20 följande:
    Jag blir lite chockad faktiskt över att det 2024 fortfarande finns de som inte uppfattat att alkoholism är en sjukdom. Fetma också.

    Enligt din teori skulle alltså hela befolkningen gå runt och vara sugna på alkohol, fet mat och godis hela tiden, men den andel som har bra karaktär kan stå emot och blir därför inte alkoholist eller överviktig. Det är ju helt absurt.

    Kan säga att det inte var förrän jag hade tagit Ozempic ett tag som jag fattade varför jag inte kunnat gå ner i vikt tidigare. Jag gick från att tänka på mat hela tiden till att nästan glömma bort att äta och fokusera på allt annat i livet istället. Förklaringen är förstås medicinisk och handlar om att hormoner, blodsocker och signaler till hjärnan började fungera som hos en "normal" person. Har ingenting med karaktär att göra.
    Du läser ju precis det du vill läsa. Läs det jag skriver i stället. Med rätt mat så fixar sig allt det där med hormoner på naturlig väg. För att du ska komma in på den naturliga vägen MÅSTE man ändra kosten och då MÅSTE man ha karaktär i början.
Svar på tråden Hur gör folk för att hålla sig smala och snygga?!