Inlägg från: Anonym (Vanan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vanan)

    Hur gör folk för att hålla sig smala och snygga?!

    Till stor del handlar det om vanor. Jag har aldrig ätit som du verkar göra så det är inget jag har behövt sluta med. Jag är uppväxt med mat på fasta tider, inget småätande, godis på lördagar. Och sen har jag bara fortsatt så. Det är ingen uppoffring eller jobbigt utan bara att göra som vanligt. Äta ute har jag under större delen av mitt liv inte haft råd med. 

  • Anonym (Vanan)
    Anonym (Min rutin) skrev 2024-06-12 07:26:36 följande:

    Jag tränar varje dag, oftast styrketräning, ibland HIIT. Målet är att fortsätta se ut som jag vill se ut. Ser jag för fet ut i spegeln äter jag 1800 kcal, ser jag smal ut 2200 ser jag perfekt ut 2000. Ungefärliga siffror. 


    Atthålla på att räkna sådär luktar tyvärr ätstörning lång väg. Ta hand om dig! Låt inte utseende, mat och träning styra ditt liv. 
  • Anonym (Vanan)
    Anonym (Ozempic) skrev 2024-06-13 15:31:00 följande:
    Har inte tid att lyssna på programmet, men menar han att han utvecklade en ätstörning?

    Jag har tagit Ozempic sen oktober och gått ner en hel del, men det beror främst på att jag inte längre tänker på mat hela tiden, som jag gjorde innan. Känns mer som att jag fått ett normalt förhållande till mat.

    Nej, han har ett komplicerat förhållande till mat sedan barndomen och det var därför han blev överviktig från första början. Det som hände var att Ozempic tog bort allt det positiva med mat. Sånt som varit kul tidigare, som att äta en god middag med vänner, var inte kul längre. 


    Annars säger han nästan exakt som du - att han slutade tänka på mat hela tiden. Men för honom blev nackdelarna med medicinen på sikt större än fördelarna. 

  • Anonym (Vanan)
    Anonym (......) skrev 2024-06-13 16:03:23 följande:

    Äter man bra mat så är man inte hungrig hela tiden. Jag äter 2 gånger om dagen, har ett aktivt arbete + hund som behöver promenader.
    Skaffa lite karaktär till att börja med.


    Lyssna på radioprogrammet jag länkade till. 
Svar på tråden Hur gör folk för att hålla sig smala och snygga?!