Inlägg från: Anonym (Protein) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Protein)

    Hur gör folk för att hålla sig smala och snygga?!

    Jag var som du tidigare, TS. Godsaker varje dag. Och ja, jag var tjock. Sedan gick jag över till en proteinbaserad kost och är inte alls hungrig på samma sätt som jag var tidigare.

  • Anonym (Protein)
    Anonym (Tvärtom) skrev 2024-06-11 22:28:26 följande:
    Jag tänker precis tvärtom - hur gör alla överviktiga för att förbli överviktiga? Hur klarar man att fortsätta äta om man är överviktig? Mår man inte bara fruktansvärt dåligt över sig själv? Nu pratar jag inte om folk med bulimi eller annan ätstörning som gör att man överäter av den anledningen - det är ju en helt annan sak, så om du (ja, ts alltså) överäter av den anledningen så förstår jag dig, men om du bara fortsätter att överäta bara för att du tycker att det är gott och inte vill offra godsakerna tycker jag att det är jättesvårt att förstå. Men du kan alltså göra det utan att må dåligt över dig själv? Jag menar det inte på ett taskigt sätt, utan jag undrar verkligen, eftersom jag verkligen själv skulle vilja lära mig hur man gör för att inte må dåligt av att äta. 
    Man kan ju må dåligt av att äta och göra det ändå. Det gjorde jag. Eller jag åt, och sedan fick jag ångest efteråt.
  • Anonym (Protein)
    Anonym (B) skrev 2024-06-12 07:59:13 följande:

    Har vart lite rund senaste åren och också unnat mig. Men jag har dragit ner på kalorierna detta år och gått ner 17 kg. 


    jag dricker alkohol och äter normal mat ändå. Godare mat än innan då jag åt mer fett men höll igen på kolhydraterna. Jag älskar potatis t.ex. och Nu gör jag potatisgratäng på mjölk och lite matlagningsgrädde. Potatis och grönsaker till kött, fisk etc. Men inga eller väldigt lite feta såser. Helle en tsatsiki till i stället. 


    äter dock sällan ris, bröd och pasta. godis och bakverk  men jag har typ1 diabetes så sånt ska jag inte äta så
    mkt av ändå, har fått minska insulinet med 50% och det gör sen åter att jag lättare kan håll vikten för mer insulin gör att jag blir fetare  


    har faktiskt vart lätt att gå ner dessa och anser som sagt att jag kan äta väldigt gott. 


    Samma här! Undviker kolhydrater så mycket det går och tar i princip bara mitt långstidsverkande och har gått ner 15 kilo. Så skönt. Och inte alls lika hungrig och svajig som tidigare.
Svar på tråden Hur gör folk för att hålla sig smala och snygga?!