Inlägg från: Anonym (Jag) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jag)

    För lågt hcg??

    Tycker det låter som bra värden. Grejen är ju att det ska fördubblas varannan dag och det har ju mer än fördubblats. När det gäller värdet i sig är det väldigt olika från person till person men tror absolut ditt ligger inom det normala för den veckan. 


    Jag har bara tagit HCG-prov under en graviditet som slutade med missfall, har inte tagit det vid graviditeterna som blev barn men den gången hade mitt sjunkit litegrann från 300 nånting, då var jag i vecka 5+ någon dag tror jag. 


    Att det inte syns något alls utom tjock slemhinna är också helt normalt så tidigt. Därför brukar de helst inte göra VUL ens egentligen så tidigt för det skapar bara onödig oro och det går inte att bekräfta eller utesluta nånting. 


     

  • Anonym (Jag)
    Anonym (Nattispattis) skrev 2024-06-10 13:22:53 följande:

    Ja känner mig ändå lugnare då de har mer än fördubblats och har tagit gravtest nu igen som visar myyyyycket starkare än i onsdags när jag fick positivt första gången.. 
    Men får åka till gyn om ish 2 veckor och göra ett vul till, borde visa något då iallafall! 


    Dom sa först att dom inte skulle vul i fredags men dom gjorde de ändå, oklart varför för jag förstod att de inte skulle visa något 😅


    Ja det går nog bra :) Blödningar i tidig graviditet är ju också vanligt , jag blödde flera gånger när jag väntade mitt andra barn, inte bara bruna flytningar utan färskt blod men det gick bra ändå :)
Svar på tråden För lågt hcg??