• ClumsySmurf

    Frågan kvarstår: Dialog med moderatorer?

    Mentat skrev 2024-06-18 09:12:51 följande:

    Heder till moderatorer Nova och Arvid som faktiskt gav återkoppling! Det var dock i ett fall då jag inte hade gjort något fel så i de fallen fall står jag lika frågande som innan.

    Tydligen är "ärendenummer" något moderatorerna behöver för att kunna referera till ett viss fall men detta ingår inte i det meddelande man får. Det är ett problem för sitens funktionalitet. Kanske skulle det ingå i det mail som tyvärr inte skickas ut?


    När de uppgraderade något på sidan 2023 nedgraderade de något annat

    förr
    Ärende: 501462 Hej! Ett inlägg som du har skrivit under rubriken "X" har tagits bort. Vi vill påminna dig om att alla medlemmar har ett ansvar för hur man uttrycker sig så att diskussionerna inte urartar i provokationer och pajkastning. Hälsningar från oss som jobbar med Familjeliv.se Kopia på ditt meddelande följer här: "
    Ärende: 497862 Ett inlägg som du skrivit under rubriken "X" har plockats bort. Det är viktigt att respektera trådens ämne. Inlägg som anses Off topic i det allmänna forumet kan komma att tas bort om det anses störande för tråden. (Off-topic är inte tillåtet i Känsliga Rummet) Här är en kopia på inlägget du skrev: "
    mitt inlägg blev raderat för det inlägg jag citerade blev anmält och raderat
    Ärende: 496796 0
    nu
    Ditt meddelande har raderats av en moderator (
    }

Svar på tråden Frågan kvarstår: Dialog med moderatorer?