• Agda90

    Pappa har en ung tjej

    Anonym (Son) skrev 2024-06-02 13:35:29 följande:
    Klart det spela roll vad hon har på sig, vila ju för fasiken inte min pappas ska skämmas för hennes val av kläder, tycker det är oanständigt tex ha korta jumprar som visar delar av magen samt nån jävla kort kjol springa omkring i hemma,
    Skulle inte tror pappa ha sex, han är nästan 60 år och det var nått han slutat för ett bra tag sedan på min mammas tid, tror inte om man är i pappas ålder håller på med sånt eller ens tänker på det, är bara ha någon och prata med och umgås som gäller då,
    Så nån sådant är jag säkert på inte förekommer i min pappas lgh och min gamla rum som den lilla skata invaderat utan hänsyn att den varit mitt,
    Hon är en självupptagen och självisk person,
    Och gissa vad, inget svar igen på morgon, är man förvånad, 
    Ledsen att förstöra din bild av din pappa grabben men han och hans nya ligger säkert flera gånger i veckan. Kanske mer än en gång per dag. Din pappa är inte så gammal som du verkar tro. 

    Du å andra sidan är inte en dag äldre än 5,oå sin höjd 8 med ett sjukt tråkigt ordförråd.
  • Agda90

    Jisses TS! Skaffa dig ett liv!!!!
    Du är väldigt omogen!!
    Din pappas lägenhet är inte din bostad! Det är hans och hans sambos.
    Vad  hon har på sig har du inget med att göra!
    Du ska inte klampa in och skita ner! Att ta av sig skorna och duka av efter sig hör till vanligt hederligt sunt förnuft. Din pappa orkade nog inte bråka med dig om det och lät dig komma undan med det.
    Man dyker inte upp oanmäld om man inte får tag i någon. Man skickar ett sms och ber personen ringa upp.
    Har du inte fått vanlig hederlig uppfostran!???

    Hade jag varit din pappas nya kvinna hade jag jag blivit ganska förbannad på dig också. Din attityd lyser genom garanterat bör du träffar dem och de vet att du tycker att hon är en "jävla skata" dvs, du unnar inte din pappa lycka i livet. Sjukt tråkigt. Lägg lite krut på att bli en bättre person och hitta en egen partner istället för att vara en tråkigt stalker

  • Agda90
    Anonym (Son) skrev 2024-06-04 15:55:13 följande:

    Tror jag inte på, varför skulle han göra det varje dag och speciellt med henne, blä


    Mena du om hadde varit henne att du varit förbannad på mig, varför då
    Skulle jag inte ha det som förut när jag bodde där, lite avslappnad inställning
    Och skulle du haft sån där klädstil som henne, och särskilt när jag hälsar på
    även om jag bara öppnar dörren utan knacka på

    Nu så har nån på mitt jobb sett min pappa ihop med nån ung tjej, fick frågan vem det var, Sa det är nån pappa känner, vad van skulle man svara


    Det är inte ditt hem längre. Du har flyttat hemifrån. Det är nu din pappas och hans sambos bostad. VISA RESPEKT! Knacka eller ring på klockan!

    Hade du tyckt att kreti och pleti ska klampa in i ditt hem utan att knacka?

    Din pappa älskar sin sambo oavsett vad du tycker om det. Det du riskerar är att tappa kontakten helt med din pappa helt. Han visar ju redan att ditt beteende inte uppskattas eftersom han inte svarar i telefon lika ofta!
  • Agda90
    Anonym (sådär) skrev 2024-06-07 10:50:29 följande:
    Fast jag tror inte att problemet är ATT pappan har någon någon ny utan att det är någon som är nästan i samma ålder som TS. Det tror jag skulle få de allra flesta att ana oråd. Och jag tror att det är betydligt lättare för vuxna barn att bygga är bra relation med en styvmor som inte påminner om en strippa i Las Vegas och är hälften så gammal som pappan.

    Happy dad- happy life, kanske det...eller happy tills hon länsat hans konto eller skrivit in sig i testamentet? 
    Men det betyder inte att det vuxna barnet ska gå bak i utvecklingen och bete sig som en 6 åring.    
    Man dyker inte upp som gubben ur lådan. Man bjuder inte med sig på resor. Man uppför sig när man besöker förälderns hem osv osv.

    Och har man problem med sin förälders val av partner så kan man lyfta frågan med föräldern eller inse att föräldern är vuxen och göra det bästa av situationen. 
  • Agda90
    Anonym (sådär) skrev 2024-06-07 11:32:50 följande:
    Absolut, dock är det ju inte ok att vuxna människor går bak i utvecklingen och beter sig som 6 åringar här på FL heller.

    Jag menar, hur många hade varit helt obrydda om deras farsa skaffar sig en ung pingla som påminner om en strippa i Las Vegas och hälften sån gammal som honom? Jag tror ganska få... men ändå sitter man här och låtsas inte om det?

    Klart som fan att det spelar roll vem ens föräldrar väljer att ha en relation med om man inte är totalt empatibefriad och fullkomligen skiter i dem. Sen måste man givetvis acceptera andra människors egna val men det är ju störtlöjligt att sitta här och påstå att "det inte angår honom".
    Om hon nu klär sig som en strippa i LV eller inte vet vi inte. Det har vi bara TS ord på och han gillar ju int ek innan från första början så....

    Ddg där med ålder är rätt märkligt. I vanliga fall när någon skriver att d har träffat en man eller kvinna som är mycket äldre eller yngre svarar majoriteten "go for it" kärlek är viktigare och ålddf är bara en siffra. Då bryr man sig inte om eventuella barn.

    Min pappa fyllde 70 i år. Hade han träffat en 20-30 år yngre kvinna så hade jag ärligt talat inte brytt mig om hennes ålder eller kläder så länge hon hade behandlat honom väl. Jag ser att min pappa är ensam och hade behövt en livskamrat. Det enda jag hade bett honom om är att skydda arvet efter min mamma så att det tillfaller familjen när han går bort. 
  • Agda90
    Anonym (Son) skrev 2024-06-11 16:48:19 följande:
    Det är redan nån som vet min pappa träffar en ung tjej, klart man bli retat om folk få veta han har en tjej som nästan är i min ålder, Då kommer orden som, ska du få små syskon, nu har din pappa skaffat tjej före dig, vilken pang brud din pappas tjej är, Sånt kommer man få höra
    Och nu så har dom förlovat sig i veckan, så nu verkar skatan bli kvar
    Nu har farsan skaffat sig nån jävla mode tjej, och hon tror hon bestämmer hemma hos dom mot mig,blä
    Tänk om du hade lagt lika mycket energi på att må bra och ha ett eget fungerande socialt liv istället på att trakassera din pappa och hans sambo!!!

    När ska du växa upp lille vän?
Svar på tråden Pappa har en ung tjej