• Anonym (Son)

    Pappa har en ung tjej

    Min pappa är 58 år och har en tjej 35 år, själv är jag 26 år tycker inte om att en  ny och särskilt en yngre tjej har flyttat in hos min pappa, jag brukade ofta fara dit på helgen till han men nu har han sällan tid säger han, när jag varit där så kan hon sätta sig i min pappas famn och gosa, tycker hon är riktig skata, sedan har mitt gamla rum när jag bodde hemma har hon fyllt med sina saker vid flytten dit, brukade ibland sova över där men nu är hennes jävla saker över allt där, tror kärringen äger stället, när jag varit ett tag där kan hon saga att vi måste runda av för hon ska upp tidigt nästa dag, klockan är ju för fan inte ens 20.00 en fredag, sedan så går hon omkring i pappas lgh iför nån byxdress eller nån kortare kjol, när hons satt sig nån gång i min pappas knä kan man se steyups under kjolkanten, blä, hon tror hon är nån prinsessa eller nått, till och med sagt åt mig ta av skorna om jag gått in för lång in i lgh, eller plocka undan om jag ätit där, min pappa och bruka fara till påsk till en stuga farsans kompis lånar ut, men i våras kunde vi inte fara sa han, vi fick inte låna den berätta han men fick veta efter påsken att han och hans tjej varit dit, sa att det vart ändring med kort tid, dom visa bilder på saker dom gjort och hur fint det var där, hon sa hon tyckte helgen var underbar och dom har bokat den till nästa gång, bara dom, fatta inte vad han se hos henne, hon sätter nya regler och skit i mitt gamla hem, och kysser min pappa när jag är där, går han i hand när vi är ute, säger att om vi äter där och vi handlar att jag få bidra med pengar till middag, de sa pappa aldrig nått om, 

  • Svar på tråden Pappa har en ung tjej
  • Anonym (K)

    Men skärp dig! Du beter dig inte som en vuxen person om du ska hålla på att gnälla om din pappas relation och hur han sköter SITT hem.

  • Anonym (anka)

    Din text är så svår att läsa utan vare sig punkt eller kommatecken. Det är svårt att läsa jättelånga meningar och man ger upp. Och så är det bra att dela upp i stycken.

    Detta är din pappas liv, så det är bara att acceptera. Det hade varit värre om du också hade bott där. Så låt dem leva sitt eget liv.

  • Rockärbäst
    Anonym (anka) skrev 2024-05-30 15:51:04 följande:

    Din text är så svår att läsa utan vare sig punkt eller kommatecken. Det är svårt att läsa jättelånga meningar och man ger upp. Och så är det bra att dela upp i stycken.

    Detta är din pappas liv, så det är bara att acceptera. Det hade varit värre om du också hade bott där. Så låt dem leva sitt eget liv.


    Instämmer!
    Och fel ord i fel sammanhang, t.e.x fara och vart.
  • Mandel

    Hur tänker du? 
    Är inte pappa värd att vara lycklig?
    Ska hon behöva ändra på sig för att du inte kan acceptera henne som hon är?
    Och varför sitter du och glor under kjolen på henne?
    Får inte föräldrar/vuxna vara kära och bete sig som tonåringar/yngre?

    Du är vuxen och har flyttat hemifrån så kanske dags att du skaffar dig ett eget liv, en egen partner att umgås med istället för att umgås med din pappa och kräva full uppmärksamhet som en svartsjuk 13-åring.


    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
  • Anonym (Hh)

    Men alltså om hon bor där måste hon väl ändå få säga åt dig att inte gå in med skor eller plocka undan disk!? Och framför allt ha saker där. Varför har du ett rum där när du är vuxen? Det är väl bra om de gör plats för dig när du hälsar på men det är ju inte ditt rum längre. 

    Självklart är det jobbigt att din pappa träffat en ny kvinna (inte mycket äldre än dig) men det är hans liv och hans val. Väx upp!

  • Anonym (Oskar)

    Jag förstår dig! Inte alls kul med en ung tjej nära din ålder, som beter sig som om hon var din mamma. Du kan inte göra något annat än att hoppas att hon ledsnar med tiden. 


    När hon säger att du borde ta av dig skorna eller bidra med pengar borde det vara din pappa som tar upp sånt med dig.

  • Anonym (T)

    Orkade inte läsa hela texten


    Kommer Aldrig förstå mig på personer som är med mkt yngre personer, som är i liknande ålder som sina barn. Måste vara för de själva ligger efter i utvecklingen så att de vill vara med personer som levt kortare tid. 

  • Anonym (Kaffedraken)

    Han utnyttjar henne. Hon är inte vuxen ännu. Det är fel. Så kan man sammanfatta fl-kvinnornas åsikter om det.

  • Anonym (Hh)
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2024-05-30 16:18:35 följande:

    Han utnyttjar henne. Hon är inte vuxen ännu. Det är fel. Så kan man sammanfatta fl-kvinnornas åsikter om det.


    Hon var ju förfan 35 år?! Så frågar man dig är hon ju inte längre ens en ung tjej/kvinna längre. Definitivt vuxen mao. 
Svar på tråden Pappa har en ung tjej