• Anonym (Son)

    Pappa har en ung tjej

    Min pappa är 58 år och har en tjej 35 år, själv är jag 26 år tycker inte om att en  ny och särskilt en yngre tjej har flyttat in hos min pappa, jag brukade ofta fara dit på helgen till han men nu har han sällan tid säger han, när jag varit där så kan hon sätta sig i min pappas famn och gosa, tycker hon är riktig skata, sedan har mitt gamla rum när jag bodde hemma har hon fyllt med sina saker vid flytten dit, brukade ibland sova över där men nu är hennes jävla saker över allt där, tror kärringen äger stället, när jag varit ett tag där kan hon saga att vi måste runda av för hon ska upp tidigt nästa dag, klockan är ju för fan inte ens 20.00 en fredag, sedan så går hon omkring i pappas lgh iför nån byxdress eller nån kortare kjol, när hons satt sig nån gång i min pappas knä kan man se steyups under kjolkanten, blä, hon tror hon är nån prinsessa eller nått, till och med sagt åt mig ta av skorna om jag gått in för lång in i lgh, eller plocka undan om jag ätit där, min pappa och bruka fara till påsk till en stuga farsans kompis lånar ut, men i våras kunde vi inte fara sa han, vi fick inte låna den berätta han men fick veta efter påsken att han och hans tjej varit dit, sa att det vart ändring med kort tid, dom visa bilder på saker dom gjort och hur fint det var där, hon sa hon tyckte helgen var underbar och dom har bokat den till nästa gång, bara dom, fatta inte vad han se hos henne, hon sätter nya regler och skit i mitt gamla hem, och kysser min pappa när jag är där, går han i hand när vi är ute, säger att om vi äter där och vi handlar att jag få bidra med pengar till middag, de sa pappa aldrig nått om, 

  • Svar på tråden Pappa har en ung tjej
  • Anonym (Son)
    Mandel skrev 2024-05-30 15:55:16 följande:

    Hur tänker du? 
    Är inte pappa värd att vara lycklig?
    Ska hon behöva ändra på sig för att du inte kan acceptera henne som hon är?
    Och varför sitter du och glor under kjolen på henne?
    Får inte föräldrar/vuxna vara kära och bete sig som tonåringar/yngre?

    Du är vuxen och har flyttat hemifrån så kanske dags att du skaffar dig ett eget liv, en egen partner att umgås med istället för att umgås med din pappa och kräva full uppmärksamhet som en svartsjuk 13-åring.


    Men kunde pappa då inte hittat nån i min mammas ålder och bara varit särbo, men instället så har hon flyttat in utan att jag vetat att han träffat hon,
    Vet att han sagt han träffade någon men inte att det var någon betydligt yngre och att han skulle låta nån flytta in, har bara gått 4 år sedan han och mamma separerade, sedan sitter och ofta och kolar sitt smink om det är bra eller om det ska göras något, ofta när man ringer till han kommer bara kan inte svara meddelade tillbaka, han svarade alltid förut
  • Anonym (K)
    Anonym (Son) skrev 2024-05-30 19:38:30 följande:
    Men för fan sitta i min pappas knä, har aldrig sett min mamma göra det när dom var i hop, sitta och kyssa varandra när jag är i min gamla hem, sedan det att dom håller varandra i händerna när vi gått på sta, inne på nån affär stör mig, har hon svårt gå eller vad är problemet, 
    Och? Då får din pappa inte ha det bättre med en annan kvinna och sitta och mysa bara för att han inte gjorde det med din morsa...?

    Du, det är mycket som stör dig verkar det som. Du behöver nog terapi för att komma över det här för det är inte normalt att reagera som du gör.
  • Anonym (K)
    Anonym (Mm) skrev 2024-05-30 20:08:00 följande:
    Intimt ja, det är intima handlingar.
    Och varför ska man inte kunna kyssa sin pojk/flickvän eller hålla handen i sällskap av andra vuxna personer?
  • Anonym (K)
    Anonym (Son) skrev 2024-05-30 20:51:36 följande:
    Men kunde pappa då inte hittat nån i min mammas ålder och bara varit särbo, men instället så har hon flyttat in utan att jag vetat att han träffat hon,
    Vet att han sagt han träffade någon men inte att det var någon betydligt yngre och att han skulle låta nån flytta in, har bara gått 4 år sedan han och mamma separerade, sedan sitter och ofta och kolar sitt smink om det är bra eller om det ska göras något, ofta när man ringer till han kommer bara kan inte svara meddelade tillbaka, han svarade alltid förut
    Det har gått hela fyra år, hur länge ska han leva som munk tänkte du? Det är lång tid faktiskt efter en relation. Och hennes ålder ska du bara strunta i, finns det känslor så spelar det ingen roll. Och du vet, när din pappa inte svarar... Gissa vad de gör då :) Vuxenmys.
  • Meddelande borttaget
  • Anonym (T)
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2024-05-30 20:46:19 följande:
    Det brukar heta så om man kritiserar kvinnor, då är man hatisk, borde söka vård med mera. Fast din taktik för att få komma till kanske funkar, att slicka medhårs.
    Kan lova att folk hade reagerat likadant om du var kvinna och ihållande pratade nedlåtade om män. 
  • Anonym (Lily)
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2024-05-30 16:18:35 följande:

    Han utnyttjar henne. Hon är inte vuxen ännu. Det är fel. Så kan man sammanfatta fl-kvinnornas åsikter om det.


    Hon är ju gammal enligt dig haha .. 
  • Anonym (Värsta hycklare någonsin!!!!!!)
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2024-05-30 20:44:26 följande:
    För min del får du skriva vad du vill när du vill. Mig gör det detsamma. Uppenbarligen kom jag åt en öm tå eftersom du er känner dig träffad.
    Det är ingen öm tå! 
    Det är DU!!!
    Du sitter och hittar på saker och ljuger om vad kvinnor tycker.
    Hittar på att män får kritiseras men inga kvinnor! 
    Jag känner inte en enda människa som anser det och du ska verkligen inte ljuga om vad jag och kvinnor eller män som jag känner anser! 

    Jag tycker att du beter dig bedrövligt mot folk som inte gjort dig någonting och det är oacceptabelt! 
    De flesta andra klarar att skilja på person och grupp men inte du! 
    Tänk till lite någon gång om hur du uppför dig mot andra, uppför dig mot andra som du själv vill bli bemött! för det gör du inte nu! 
  • Meddelande borttaget
  • Anonym (Värsta hycklare någonsin!!!!!!)
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2024-05-30 21:27:05 följande:
    Capslockdamp i din inlägg. Eftersom du sitter och skriver långa haranger känner du dig träffad.
    Du vill det men det kan du glömma,  det enda jag känner är att du är en oförskämd person som inte oemotsagd ska få sprida ditt förakt!
    Det räcker nu med ditt ältande och oförskämdheter!
Svar på tråden Pappa har en ung tjej