Inlägg från: Anonym (Sarah) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sarah)

    Pappa har en ung tjej

    Jag kan delvis förstå dig,  du vill inte dela din pappa med någon, särskilt inte med någon som du inte kommer överens med.
    Du är vuxen, men du har haft ett rum att övernatta i hos din pappa, ni har haft era aktiviteter, rutiner och era traditioner tillsammans.    Ni har haft en nära relation, du och din pappa,  och nu har det dykt upp en person som kommit emellan er, en person som din pappa sätter före erat umgänge, och dessutom en person som du ogillar.
    Du har känt dig som hemma i din pappas bostad, men nu är plötsligt den personen där och bestämmer och sätter nya regler och är dessutom rätt otrevlig och avvisande mot dig.
    Det är förståeligt att du reagerar negativt.
    Å andra sidan så har din pappa som du vet rätten att bestämma själv vem han ska bo med, oavsett vad du tycker om det.    Han har valt den kvinnan, och det är inte så mycket att göra åt den saken.
    Dock bör du ta upp med din pappa de saker som stör dig.  På ett lugnt och sakligt sätt,  utan att komma med påhopp om hans sambo.
    Kanske han är kär och galen nu, och inte verkar bry sig, men det är det du kan göra. 
    För övrigt är det rätt barnsligt, osmakligt och respektlöst av en vuxen kvinna att hoppa upp i knät på sin sambo och hångla mitt framför ögonen på hans vuxna son.
    Förstår mig inte alls på vuxna människor som känner behov att hångla inför andra.   Om det inte handlar om swingers där alla är med på det.
    Hålla hand och pussas, visst, det är ok.

  • Anonym (Sarah)
    Rockärbäst skrev 2024-06-02 10:04:32 följande:
    Det är TS som tycker att pappan och den nya kvinnan hånglar.
    Hur vet du att det verkligen är så?
    TS verkar vara en omogen tonåring som inte vet mycket om livet med tanke på hur han skriver!
    Utgår från det TS skriver.   Att hoppa upp i hans knä och kyssas tycker jag är att hångla.  
    Jag förstår verkligen inte varför man väljer att göra så när partnerns barn är på besök.    
Svar på tråden Pappa har en ung tjej