• Sanna43

    Pappa har en ung tjej

    Anonym (Kaffedraken) skrev 2024-05-30 20:00:20 följande:
    Ja, kvinnor får man inte kritisera.
    Jag är kvinna och blir ofta kritiserad. Om det känns bättre.. 
  • Sanna43
    Anonym (Kaffedraken) skrev 2024-05-30 20:11:35 följande:
    Män och manlighet kritiseras ofta, toxisk maskulinitet med mera. Aldrig det motsatta.
    Fast nej så är det ej.

    Och om vi nu ska generalisera som du älskar så kan vi ta upp att män värderas i allmänhet högre, högre lön för samma arbete. De kan gå själva ute sent utan att behöva oroa sig för att bli vådtagna. 
  • Sanna43
    Xenia skrev 2024-06-02 14:16:08 följande:

    Haha, som om inte en nyförälskad man på 60 år skulle vilja ha sex med sin unga sambo!

    Newsflash, även människor som fyllt 50 år har sex!

    Det är mcycket möjligt att dina föräldrar slutat med sex med varann innan de skildes. Efter så många år tillsammans kanske de mer kände sig som syskon. Men när man får en NY partner blir det annat.

    Sedan verkar du ha rent viktorianska idéer om vad kvinnor får ha på sig.

    Din pappa och hans nya sambo må vara lite gränslösa, men de är du som verkar mest ornormal. Du verkar helt beroende av din pappa (umgås du aldrig med din mamma eller dina vänner?). Är din pappa din enda kontakt med omvärlden?

    Inte ringde eller besökte jag mina föräldrar varje dag när jag var i din ålder. Inte gör min dotter det heller med oss, ett telefonsamtal i veckan får räcka.


    Är inte jätte ovanligt att en person har föräldrar som enda kontakten med omvärlden. Vissa har inte vänner, och är man arbetslös så har man inga kontakter där heller. Kanske har Ts autism och svårt att skapa kontakter.
  • Sanna43
    Anonym (Son) skrev 2024-06-02 15:28:39 följande:
    Tror inte alls han ens tänker på nått sånt och framför allt att skulle göra sån ihop med henne,
    Så då de menar att min pappa slutade med sex med min mamma bara för dom slutade älska varandra men att han var fortfarande sexuelt aktiv att han fortfarande kunde ha sex men inte ville med min mamma
    Nä tror nog börja man som man passerar 50 år så försvinner nog det mesta av lust och även förmågan till det
    Så nä,tror inte sån förekommer i min pappas lgh endast sittandes nån prinsessa i knä på han, blä
    Sitta där gnugga sina ansikten mot varandra, kräks ju
    Och sedan hennes jävla kläder, inte passande för min pappa kan jag tycka
    Är rädd nån tex på mitt jobb ska få veta min pappa och träffas, skulle skämmas så jävla mycke
    Hennes kläder är inte passande för din pappa? Wtf. Är väl inte han som ska ha dom på sig? Och han väljer själv om han vill umgås med en kvinna som har en viss klädstil. Seriöst.
  • Sanna43
    Anonym (sådär) skrev 2024-06-04 17:38:54 följande:
    Jo jag har förstått att skorna verkar vara jättviktigt för dig, men som sagt... det är kanske inte det som är det viktigaste i TS frågeställning.

    Ja om det enda man kan se är skor så är det ju lätt att komma till slutsatsen att TS är bortskämd, men om man ser förbi bara skorna och titta även på andra saker så kommer man kanske till en annan slutsats. Med eller utan skor så är det nog inte alla som gillar att farsan har en tjej i samma ålder som en själv.
    Är du ts barnvakt?
  • Sanna43
    Anonym (sådär) skrev 2024-06-04 18:31:17 följande:
    Har du inte koll på vad du kommenterar?
    Reagerade på det du skrev ingen annan
  • Sanna43
    Anonym (sådär) skrev 2024-06-04 19:58:10 följande:

    Jag fattar vad du menar och jag hade inte heller gillat att min farsa dejtade en trashig yngre brud, MEN du behöver acceptera att han är en vuxen man som själv väljer vem han vill dejta efter vad HAN tycker inte vad andra tycker.

    Sen kan jag förstå att du kanske oroar dig för att din pappa blir utnyttjad, men han utnyttjar ju henne han med för hennes unga kropp, han valde nog inte en sån brud bara för hennes knivvassa intellekt om man säger så. Så det är ju i så fall ett ömsesidigt utnyttjande från båda sida. Så länge ingen kommer till skada så får du helt enkelt acceptera det vare sig du gillar det eller ej.

    Det betyder såklart inte att du måste gilla henne MEN om du vill kunna behålla din relation till din pappa och ha nån slags insyn så får du nog bita dig själv i högra pungkulan och gilla läget bäst det går. Det enda du kommer åstadkomma med att bråka är att bli ovän med din pappa och kanske tappa kontakten helt.

    Om du däremot märker att hon utnyttjar honom ekonomiskt eller försöker skriva in sig själv som arvtagare så får du väl kanske påpeka det, men även där får du tyvärr acceptera hans val. Han är en vuxen man, låt honom ta konsekvenserna av sina egna val och eventuellt lära sig nåt.

    Har du syskon? Och vad tycker de i så fall?
    Eh du vet inget om henne. Hon kan vara läkare eller advokat och jätterik. 
Svar på tråden Pappa har en ung tjej