Inlägg från: Anonym (Anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym)

    Är det en bra idé att skriva till en kollega jag aldrig pratat med?

    Hej alla!

    Jag skulle behöva lite råd från er kvinnor/tjejer här på forumet.

    Jag har en arbetskollega som jag är intresserad av. Hon är singel mamma. Vi jobbar på samma företag, men vi har aldrig pratat med varandra. Jag har fastnat för henne och vill inget annat än att skriva till henne och fråga om vi kan gå ut på en middag eller något liknande, och se om vi kan umgås mer.

    Jag har aldrig skrivit till en tjej innan och därför frågar jag för råd här.
  • Svar på tråden Är det en bra idé att skriva till en kollega jag aldrig pratat med?
  • Anonym (Anonym)
    Jag förstår vad ni menar med att det är bättre att prata med henne först. Problemet är att jag kommer att lämna jobbet inom några dagar och kommer tyvärr inte ha möjlighet att prata med henne på jobbet. Det är därför jag funderar på att skriva till henne nu, eftersom det är min enda chans att ta kontakt.
  • Anonym (Anonym)
    Jag ska försöka prata med henne innan jag slutar, men har ni några tips på vad jag ska undvika om jag lyckas få till ett samtal med henne?
  • Anonym (Anonym)
    Du har rätt, jag borde ha försökt prata med henne tidigare, men nu är det som det är. Jag ska försöka göra det nu i mina sista dagar. Vi har haft olika arbetstider och jag har typ aldrig sett henne i lunchen eller något liknande, bara i möten med alla andra, vilket inte är ett bra tillfälle att prata om detta.
Svar på tråden Är det en bra idé att skriva till en kollega jag aldrig pratat med?