Inlägg från: Anonym (PolareniSkolan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (PolareniSkolan)

    Era impopulära åsiker

    Anonym (Impopulär man) skrev 2024-05-20 16:17:54 följande:
    Helt rätt! Bidrag är bara ett sätt att sätta plåster på något som inte funkar. Alla bidrag borde avskaffas omedelbart.
    Jag ser det mer som symptom på en algoritm som inte fungerar. Sätter man inte plåster så blöder det ju. Grundproblemen till symptomet behöver lösas först.
  • Anonym (PolareniSkolan)
    Tom Araya skrev 2024-05-20 16:20:27 följande:
    ROT och RUT är inga bidrag utan skatteavdrag.
    Det är en anpassning till ett system som inte fungerar. Skulle det fungera så hade alla glatt betalat skatt och anlitat fixare/städare utan att tänka två gånger. 
  • Anonym (PolareniSkolan)
    Anonym (Borderlina) skrev 2024-05-20 16:37:45 följande:
    Anonym (PolareniSkolan) skrev 2024-05-20 16:07:52 följande:

    Månggifte borde inte vara olagligt. Vem skadar det egentligen? 



    De inblandade och barnen. 
    Hur då? För de vuxna så är det ett frivilligt arrangemang, för barnen så ser jag inte hur det skulle kunna skada dom. 
  • Anonym (PolareniSkolan)
    Anonym (....) skrev 2024-05-20 17:01:34 följande:
    Nu visar du din okunskap. Det skadar ALLA fruar. Den första frun skadas när hon får höra att hon inte duger sexuellt längre, efter att hon åldrats och fått kroppsliga förändringar efter att ha fött maken barn. Och bihustrurna är också ofta straffade, då det finns en rangordning mellan fruarna, där den tidigast vigda frun har högst status. Den som står lägst i rang ska passa upp på de andra. 

    Därför använder muslimer bortgifte av sin dotter med en man som redan har en eller flera fruar, som ett sätt att straffa sin dotter. T.ex. för att hon uppfört sig för västerländskt, setts prata med en pojke, vid något tillfälle visat vristen...

    Dessutom blir arvsförhållanden, bodelning och sådant väldigt komplicerat.
    Jag tycker månggifte ska vara lagligt för både män och kvinnor. enkelgifte innebär inte automatiskt att den "första" frun duger. Dåliga förhållanden kan säkert finnas i alla konstellationer. Det här tycker jag ska vara ett frivilligt upplägg, gillar man att ha en rangordning i ett förhållande så kanske man gillar att gifta sig med fler. Den tekniska fördelningen är ingenting som heller är ett skäl att göra det olagligt.
  • Anonym (PolareniSkolan)
    Anonym (....) skrev 2024-05-20 17:06:42 följande:
    Nej det är inte det i en muslimsk familj. Det är mannen - patriarken - som bestämmer när det är dags att ta en ny fru, för att den första fruns bröst har börjat hänga och plattas ut när hon ammat HANS barn, och när hennes mage blivit slapp och fått sträckmärken efter att ha härbärgerat HANS barn. Den första frun kan inte göra ett skit. Hon måste stå ut med att mannen sover med den andra hustrun varannan natt, och på dagarna måste fruarna samarbeta om barnavården och hushållsarbetet, även om personkemin inte stämmer alls. 
    Jaha. Jag förstår inte argumentet. Bara för att månggifte borde vara lagligt så tror jag inte att det skulle vara ett särskilt populärt koncept i Sverige. Sen så kan man likväl skilja sig om det inte passar. Idag så skiljer man sig om det inte passar. Det är inte alla monogama förhållanden som är bra heller. Kan inte se ett skäl till att det ska vara olagligt, isf kan man förbjuda alla äktenskap.
  • Anonym (PolareniSkolan)

    Jag tycker att alla som propagerar för fordon drivna med oljebaserade drivmedel i Sverige är okunniga knäppgökar. Sverige har inte olja. Åsikterna till att de tycker så är hämtade från andra oljeproducerande länders manipulativa propaganda/ köpta svenska politikers åsikter, dvs de åsikterna du tror du har är placerade i ditt huvud av en främmande makt.. Finns ingenting i upplägget som skulle gynna Sverige.

  • Anonym (PolareniSkolan)
    Anonym (Om) skrev 2024-05-20 17:27:49 följande:

    Verkligen inte populärt. 


    Tänk bara, de framgångsrika männen tar ännu fler kvinnor och de ensamma, bittra incelmännen på FL kommer att få hjärnsläpp när deras chanser till en kvinna blir ännu lägre. 


    Månggifte åt fler håll också, en kvinna med män eller andra typer av konstellationer. 

    Ingenting jag själv skulle föredra, men jag kan inte se något skäl till att det skulle vara olagligt.
  • Anonym (PolareniSkolan)
    Anonym (Borderlina) skrev 2024-05-20 17:59:30 följande:
    Kolla upp fallet med Tory Ojeda eller Piper Perri. När en man är satt att passa barn och frun är med andra män den tiden händer obehagliga saker i mäns hjärna och de tar ut det på barnet.

     
    förgripa sig sexuellt (antar jag) på barn är olagligt. Och borde fortsätta att vara det. Du kan ju inte förutsätta att det är en konsekvens av ett månggifte. Sånt händer i monogama förhållanden också. 
  • Anonym (PolareniSkolan)
    Anonym (Detta) skrev 2024-05-20 19:35:33 följande:
    Nyfiken,vad ska bilarna gå på?
    Finns en hel del alternativ där grundämnen för drivmedlet existerar i Sverige. Sverige har ingenting att vinna på att importera olja. Vissa har fått dessa idéer inplanterade i skallbenet. "Vi har inget annat val"
  • Anonym (PolareniSkolan)
    Anonym (PolareniSkolan) skrev 2024-05-20 19:55:30 följande:
    Finns en hel del alternativ där grundämnen för drivmedlet existerar i Sverige. Sverige har ingenting att vinna på att importera olja. Vissa har fått dessa idéer inplanterade i skallbenet. "Vi har inget annat val"
    Och ja, det är en impopulär åsikt också eftersom folk är så hjärntvättade 
Svar på tråden Era impopulära åsiker