Inlägg från: Anonym (PolareniSkolan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (PolareniSkolan)

    Era impopulära åsiker

    Tycker att människor som röstar på sd är idioter helt enkelt. Jag tror att dessutom att det är en allmän åsikt bland merparten av icke-sd-väljarna. Men att de allra flesta håller inne med den åsikten (jag också) för att man tycker lite synd om dom.

  • Anonym (PolareniSkolan)

    Tycker illa om offerkoftor generellt. Såna där självutnämnda martyrer som kallar alla andra för empatistörda för att det inte accepteras att dom får bete sig hur illa som helst, eller att det accepteras att de skriver vilken skit som helst om andra på nätet med ursäkten att det är så syyynd om dom.

  • Anonym (PolareniSkolan)
    Anonym (o) skrev 2024-05-18 23:58:55 följande:
    Vissa kvinnor klipper säkert pojkfrisyr av den anledningen du nämner, men inte alla. 

    Där håller jag inte med. Jag tycker det är fulare att ha en pojkfrisyr, än att ha stripigt hår. 
    Kanske okunnigt snarare. En "bättre" åsikt skulle vara att denne föredrar långt, fylligt hår på kvinnor. 
  • Anonym (PolareniSkolan)
    Anonym (Mami) skrev 2024-05-18 23:42:15 följande:
    Är inte folk ganska öppna med att de tycker samma som Dig? :p
    Nej, det tycker jag inte. Det ska finnas så mycket förståelse med sd-människor när jag egentligen är övertygad över att de är lågintelligenta och lättmanipulerade idioter. (Skulle aldrig säga det i någon form av debatt däremot) För att andra tycker lite synd om dom och vill hålla en debatt relativt vuxen, oavsett hur mycket sd-floskler de kör med som ex "vänsterblivna" eller något annat lite sådär sd-korkat. Jag menar, bara en sån där grej att de klistrar in Åkessons huvud på en stridsvagn i rinkeby eller annat. Det är så korkat. Men det lockar väl människor med låg intelligensnivå antar jag.
  • Anonym (PolareniSkolan)
    Anonym (Origo) skrev 2024-05-19 02:51:34 följande:
    Det där är bara en dålig ursäkt vissa kvinnor har för att klippa sig. Man har ett ansvar att hålla sig attraktiv hela livet. Spelar ingen roll om man är 20 eller 80. Och kvinnor har långt hår. Punkt slut.
    Attraktivt för dig ja. Vissa hår kan inte ens växa långt, inte tusan är det snyggt med några stripor bara för att det ska vara långt, blä.

    Nu har jag en ny impopulär åsikt. Människor som inbillar sig att långt hår på alla kvinnor är snyggt är idioter.
  • Anonym (PolareniSkolan)
    Anonym (Origo) skrev 2024-05-19 02:57:11 följande:
    Det är faktiskt rejält korkat att inbilla sig att ena eller andra partiet har korkade sympatisörer. Oförmåga att sätta sig in i andras situation är ett tecken på låg intelligens. Detta är vedertaget.
    Var min åsikt impopulär för dig? Jag är medveten om det. Det är ändå min åsikt. Sd-anhängare är korkade, bara den senaste diskussionen om trollfabriker har bevisat det. 

    Hörde att några invalda ledamöter från sd tog upp hunddagis för dom som första punkt när de fick en beslutande position. Korkade. Det är vedertaget.
  • Anonym (PolareniSkolan)
    Anonym (Origo) skrev 2024-05-19 03:03:51 följande:
    Kvinnor ska framförallt vara attraktiva för män och män ska framförallt vara attraktiva för kvinnor.

    Så om någon kvinna tycker att någon annan kvinna har stripigt hår är inte särskilt relevant i sammanhanget.
    Jag är inte en kvinna. Långt stripigt hår är fult.
  • Anonym (PolareniSkolan)

    Jag anser att fallskärmar inte ska existera. Alla företag borde säga nej till sånt. Ge en riktigt bra lön till en högt uppsatt person för all del. Men ge den inte pengar om den misslyckas eller får sparken. Idioti. 

  • Anonym (PolareniSkolan)

    Att det finns bidrag överhuvudtaget i samhället är ett symptom på att något är fel i samhällsalgoritmen. Ta vilket bidrag som helst, rot, Rut, barnbidrag, bostadsbidrag

  • Anonym (PolareniSkolan)

    Månggifte borde inte vara olagligt. Vem skadar det egentligen? 

Svar på tråden Era impopulära åsiker