Inlägg från: Anonym (Anti-extremist) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anti-extremist)

    Israel folkmord

    nihka skrev 2024-10-09 17:58:49 följande:
    Var finns uppgifter om att 80% av alla palestinier är hamananhängare som vill utplåna alla judar i Israel och vem har undersökt hur många israelier som vill utplåna alla palestinier i området?
    Det är välkänt att israelvänner och sionister sprider falsk information och förvränger fakta för att försvara israels hemska brott. Oftast hänvisar de till mycket opålitliga källor som egentligen är organisationer och individer styrda och betalda av just israel och olika sionistiska organisationer. 
  • Anonym (Anti-extremist)
    FuckGoggleAskMe skrev 2024-10-09 21:21:23 följande:
    Det finns lite olika siffror på hur många palestinier som stöder Hamas, har sett 65-75%, och eftersom Hamas vill utrota judarna vill alltså de flesta palestinier tydligen också det. Av de palestinier som inte stödjer Hamas vet jag inte hur många som vill utrota judarna, har inte sett statistik på det. Men även bland dem vill de flesta åtminstone att Israel ska bli palestinsk mark och att israelerna flyttar till andra länder. 
    Med andra ord, vill palestinierna att ockupation, etnisk rensning och folkmord på palestinier ska upphöra. Palestinier vill också, med all rätta, återvända till sina hem. De israeliska bosättarna som olagligt tagit över de palestinska områden och hem är inte bara brottslingar utan även religösa fanatiska terrorister som i decennier terroriserar palestinier. Bosättarna är invandrare från hela  världen som olagligt tar över palestinska områden och hem. 
  • Anonym (Anti-extremist)
    AndreaBD skrev 2024-10-10 13:04:31 följande:
    Vem försöker du lura, under alla olika nicks? Man behöver bara läsa lite fakta så vet man att du bara hittar på.
    Haha ja just det. Väldigt många sionister verkar vara paranoida också. 

    Ja, fakta är vikigt. Tex att Israel ockuperar palestinska områden och bygger olagliga bosättningar. Fakta är att Israel mördar och driver ut palestinier och det är något som pågått i många många år. 

    Vad tycker du om det?
  • Anonym (Anti-extremist)
    AndreaBD skrev 2024-10-10 13:11:50 följande:
    80 % på västbanken röstar på Hamas. Det går inte att diskutera bort. Och Hamas har som mål att döda alla judar. Inte bara alla israeler utan även judar över hela världen. Som Hitler ungefär. 

    Jag har sagt många gånger att jag också är kritisk mot bosättningar. Däremot stjäl de inte landet - för det måste ju palestinierna bestämma sig först. De har ju vägrat skriva under något, för att de alltid vill ha mer/hela. Därför är det inte deras land heller.

    Och nej, det finns inte, och har aldrig funnits en etnisk rensning. Annars skulle inte 20 % av israeliska befolkningen vara araber/palestinier. Och de brukar trivas bra i Israel, de vill absolut inte bo i något Palestina.
    Att påstå att palestinier vill utrota judar är något som sionisterna anvönder för att försvara israels alla hemska brott mot palestinier. Däremot är ockupation olaglig och palestinier har rätt att försvara sig. Bosättningarna är olagliga just för atr de byggs på ockuperade palestinska områden. Är det så svårt att förstå?
  • Anonym (Anti-extremist)
    AndreaBD skrev 2024-10-10 13:23:44 följande:
    Jag trodde ungefär som du tidigare. Sedan läste jag på mer om konflikten. Och man slås ju av hur ojämnt det är. Vad jag vet så har det funnits ett terrordåd ifrån judisk sida, innan staten Israel bildades, på 1940-talet, King-David-hotel-dådet. Och det var riktat mot britterna. Det har funnits några sort guerilla-grupper så som Haganah. Och de har bråkat med liknande grupper på arabiska sidan. Men det var DÅ, och det var allmänt kaos där. 

    Efter att staten Israel bildades tills nu minns jag också bara ett dåd - den där galningen som sköt folk under fredagsbön. Det där var ju mer av ett vansinnesdåd än ett terrordåd. 

    Och hur många terrordåd har det funnits ifrån palestinska sidan? Hundratals? 
    Jag var själv chockad när jag förstod att det t.ex. har varit beskjutningar ifrån Gaza i alla dessa år. Redan när det fortfarande fanns judar där. Och sedan också när Israel hade lämnat Gaza helt till palestinierna 2005. Det gjorde ingen skillnad. De besköts regelbundet, flera gånger varje månad. Oftast har Israel bara ignorerat detta. 
    Kan definiera vad är ett terroratack?
  • Anonym (Anti-extremist)

     Terrorforskaren hävdar att de israeliska bosättarna är också terrorister.

    www.aftonbladet.se/debatt/a/dw349O/terrorforskare-tala-klarsprak-aven-israeler-utfor-terrorism

    "Syftet för de våldsamma bosättarna är att ta i sin besittning någon annans egendom med hot, terror och ibland med dödligt våld för att förverkliga sina politiska eller religiösa mål.


    Om detta inte är terrorism medan Hamas attacker är det, lever vi med Alice i Spegellandet, där det inte går att hitta någon mening eller logik bortom makt:


    ?När jag använder ett ord?, sade Klumpedumpe med en ganska snorkig röst, ?så betyder det just det jag vill att det ska betyda ? varken mer eller mindre?. ?Frågan är?, sa Alice, om man kan få ord att betyda olika saker?. ?Frågan är?, sa Klumpedumpe, ?vem som bestämmer. Det är hela saken?."

  • Anonym (Anti-extremist)
    Rataxes skrev 2024-10-10 14:58:54 följande:

    I måndags fyrverkerifirade nazistinier i Göringborg massakern den 7/10 förra året.


    x.com/drdanielschatz/status/1844290315898978645

    och lortvänstern håller med.


    "

    Historien varken började eller slutade den 7 oktober 2023. En konsument av svensk nyhetsmedia kan dock lätt få den uppfattningen.


    ?Kriget mellan Israel och Hamas? döljer många årtionden av fördrivning, förtryck, ockupation och urskillningslöst dödande.


    Det döljer att kriget förs i Gaza, mot en instängd befolkning som nu också är tvingade på flykt i världens största utomhusfängelse, som varit föremål för blockad under sjutton år och på god väg mot en humanitär katastrof långt innan oktober 2023.


    Det döljer att världens högsta rättsliga instanser förklarat Israels ockupation olaglig och inlett flera parallella processer om krigsbrott och folkmord ? ett brott mot mänskligheten ? och redan konstaterat att en rad grova folkrättsbrott begås mot den palestinska befolkningen i hela det ockuperade området, bland annat tvångsfördrivning, etnisk diskriminering och segregation."

    www.aftonbladet.se/debatt/a/dRkgKo/medieuppropet-svensk-medias-enogdhet-hotar-hela-palestinska-folket


  • Anonym (Anti-extremist)
    nihka skrev 2024-10-10 18:34:47 följande:
    Källa på det tack. Oberoende och objektiv.
    Du kommer aldrig att få ett sådant svar. Helt enkelt eftersom ingen vet. 
  • Anonym (Anti-extremist)
    Anonym (fi) skrev 2024-10-10 20:25:59 följande:
    Det handlar om vem man är som människa.

    7 oktober, den första årsdagen av det största massmordet på judar sedan nazisterna och andra världskriget.

    Då kan man, av respekt för offren för pogromen, under en dag låta bli att driva sin "Israelkritik" på internet.

    Eller inte.
    Ca 20 000 palestinska barn har dödats. När har du tänkt att hedra dessa barn? 7 okt är rätt dag att hedra alla oskyldiga offer i det hemska kriget som fortfarande pågår. Eller räknas inte dessa offer eftersom de nte är judar?
  • Anonym (Anti-extremist)
    nihka skrev 2024-10-10 20:44:11 följande:
    Föreställ dig att palestinier skulle göra så i Israel; belägra någons hus och säga att nu är det mitt. Komma millitärstött med bulldozers och jämna israeliska hem med marken. Strypa vattentillgången in till Tel Aviv och utropa staden som Palestinas huvudstad och rulla in 600 000 palestinska bosättare.

    Ingen skulle tycka det var OK, men tvärtom verkar funka.
    Ja, visst är det så. Israel har gjort det i över 70 år och får stöd av det av tex USA men även vår högerregering har mycket stora svårigheter att fördömma Israel för alla dessa hemska brott mot palestinier. Det verkar som att ockupation och folkmord är ok så länge det handlar om muslimer/araber. Man är inte direkt förvånad över att högerpolitiker ger stöd till Israel, ockupation och det pågående folkmordet på palestinier. 
Svar på tråden Israel folkmord