• SmulanFnulan

    Min sambo betalar allt

    Hade också varit extremt trött på dig om jag blivit utnyttjad likt din sambo blivit. Hade kastat ut dig med huvudet före.

  • SmulanFnulan
    Anonym (Maktlös) skrev 2024-05-12 12:30:47 följande:

    ja jag har haft det ansträngt levt själv med tre döttrar och hankat mig fram i livet. Min dotter lånade inte pengar av min sambo drt skrev jag inte, det var jag dom gjorde det. Jo min dotter brhövde bo hos oss eftersom hon klarade sig inte ekonomisk själv utan jobb och i en depression. Hur ska jag kunna bo hos mina döttrar när en bor hos oss och den andra lever på srbetslöshetskassa nu. Läste du ens mitt inlägg? 


    Indirekt var det ju din sambo som lånade eftersom han tvingades att försörja dig när dina pengar tagit slut.
  • SmulanFnulan
    Anonym (Maktlös) skrev 2024-05-12 12:56:35 följande:

    Vilka trevliga medmänniskor det finns här inne, Jag skrev att jag försökt göra allt för att lösa min ekonomi men kommer det något emellan så skiter allt sig och man får börja om från början. Skulle jag inte hjälpt mina döttrar utan låtit de bli hemlösa? Jag är inte världens bästa men har verkligen gjort allt i min makt för att ordna upp saker och ting. Mår dåligt för att min sambo blivit drabbad. Ska jag bli utkastad för det?


    Du mår dåligt för att du låtit din sambo stå för fiolerna men samtidigt har du gjort absolut ingenting för att inte hamna där. Du låter det vara hända. Dina döttrar verkar ha ärvt din totala tafatthet, och du gör dem en björntjänst genom att hela tiden rädda dem, förstår du inte det?
Svar på tråden Min sambo betalar allt