• RenLuft

    Ska gifta oss spontant i smyg så fort som möjligt. Kan man hinna gifta sig i pingst nästa helg? Tips tack

    Anonym (Anonym) skrev 2024-05-10 09:43:57 följande:
    Ska gifta oss spontant i smyg så fort som möjligt. Kan man hinna gifta sig i pingst nästa helg? Tips tack

    Hur lång tid tog det för er att få er hindersprövning godkänd och vigselintyg skickat? 


    skickade in den i dag. Haha lite naivt va att tro att man ska hinna få det till nästa lördag drop in? 


    kan man bjuda in folk till drop in?  10-16 står det, men kanske inte så sjuk att bjuda in folk spontant så kanske dom får vänta hela dagen? Nån som gjort såhär och bjudit in folk i smyg till bröllopet? Hade vart kul. 


    Låt mig se om jag förstått det rätt. Du tänker gifta dig i smyg och överraska alla som blivit inbjudna?

    Är själva bröllopet, som en ''vanlig'' bröllop, med musik, dans och dylikt?

    Hur länge har du gått och tänkt på detta?

    Jag tycker du skall tänka igenom det lite mer.

    Det är i och för sig från par till par, men jag tror att stor grej som bröllop, skall vara mycket välplanerat hur man vill ha det.

    Min familj och släkt firande aldrig mig som barn, när jag fyllde år. Min absolut första födelsedag blev när jag fyllde 29 år.

    Det var mest underbaraste dagen jag hade. Jag har inte känt av att vara i den sortens centrum förut. Inte heller en sådan underbar känsla av att vänner planerat så fint, för bara min skull. Jag fick vara en del av planeringen, genom att komma på aktiviteter, men resten organiserades av mina vänner och jag kom när festen skulle börja.

    Inget alkohol, utan alla var glad och vi roade oss med härlig utomhus aktivitet. Jag fyller år under sommaren. Sedan gick vi in och umgicks lite mer.

    Jag har aldrig haft det så underbart.

    Som sagt, man är olika. Bröllop är något större och jag tror du skulle tacka dig själv i framtiden att du tänkte till två gånger innan du utför det här och väl planerar ditt bröllop.

    Som sagt, så är man olika, så jag förstår dig, om du verkligen vill göra det här. Jag försöker bara ge dig tips. Kanske kommer du på att du innerst inne vill ha det välplanerat i alla fall?
Svar på tråden Ska gifta oss spontant i smyg så fort som möjligt. Kan man hinna gifta sig i pingst nästa helg? Tips tack