Inlägg från: Anonym (Spyr på torskrens) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Spyr på torskrens)

    Varför köper människor sex?

    Anonym (M) skrev 2024-04-01 13:15:54 följande:
    Fast jag har inte gjort någon jämförelse på det sättet, till skillnad från dig så tar jag mig inte rätten att bedöma vems lidande som skulle vara värst.

    Nej, tråden handlar om sexköp inte om kvinnliga sexsäljare specifikt.
    Onödigt då att ens ta upp utländska företag som säljer billiga varor. Irrelevant för diskussionen.

    Nej, tror knappast att trådstartaren främst hade hustlers i tankarna när hon skapade tråden. Det brukar syftas mest på de nödställda kvinnor som drabbas. 
    Oavsett så får du ta det med nån annan. Inte intresserad av att diskutera vuxna män som säljer sig 
  • Anonym (Spyr på torskrens)
    Anonym (M) skrev 2024-04-01 13:30:11 följande:
    Det var som sagt att jag höll med om människor utnyttjar varandra hela tiden.

    Fast det är inget som framgår i trådstarten, vad du tror är ointressant. Tråden handlar om sexköp så att dra upp att det handlar om just kvinnliga sexsäljare är inte relevant.
    Varför hålla med någon om att människor utnyttjar varann hela tiden i en tråd som berör prostitution? Och särskilt om du inte anser det jämförbart med just prostituerades situation? Irrelevant som sagt. 

    Att du drar upp hustlers är precis lika ointressant isåfall. Jo, det är relevant då de flesta tänker på kvinnor i första hand när prostitution pratas om. Ta det med nån annan. Noll intresse här för hustlers.
  • Anonym (Spyr på torskrens)
    Anonym (Toker) skrev 2024-04-01 13:46:05 följande:
    Nåja... Tråden handlar om VARFÖR man köper sex. Inte hur sexarbetarna mår.

    För övrigt är din ståndpunkt tydlig och fantasilös. Allt du gör nu är att snurra din agenda i inlägg efter inlägg.
    Och anledningen till att torskar köper sex beror på empatibrist eftersom de inte förstår kvinnans perspektiv och definitivt inte kvinnlig sexualitet.

    Det är fullt tillåtet att diskutera även kvinnorna som säljer sig då torskarnas handlingar står i direkt koppling till dem. 

    Du projicerar bara din egen agenda på mig. Jag har ingen. Din egen handlar ganska uppenbart om att försvara torskar. Undrar just varför Drömmer 
  • Anonym (Spyr på torskrens)
    Anonym (M) skrev 2024-04-01 13:51:19 följande:
    Därför att det nämndes som argument om att sexköp är att utnyttja människor, varför man gör det, dock så det gör svenskar ändå dagligen, utnyttjar andra, och vad som är värst tänker jag inte försöka jämföra eftersom det är subjektivt 

    nej det stämmer inte, jag har inte dragit upp några hustlers, bara du som nämnt det
    Ändå inte relevant då det handlar om vitt skilda typer av utnyttjande.

    Att bli kroppsligt invaderad av någon främling man har noll attraktion till är något helt annat som fördärvar på ett bra mycket djupare plan än att sitta och jobba på en tråkig fabrik för småslantar. 
  • Anonym (Spyr på torskrens)
    Anonym (M) skrev 2024-04-01 14:14:44 följande:
    Återigen det är inte upp till dig att bedöma det åt andra. Du kan bara tala för dig själv.
    Fast jag kan tala mer för andra kvinnor än vad du kan. De flesta kvinnor härinne säger också samma sak - det är vidrigt att behandla kvinnor på det sätt som torskar gör och normala människor fattar att jobba för småslantar definitivt inte är samma sak som att få något uppstoppat i kroppen som man egentligen inte vill ha där. Att göra våld på sig själv på det sättet skadar både kropp och sinne.

    Du kan lika gärna argumentera lika snett om mobbing - "du har inga bevis för att precis alla mår dåligt av mobbing, därför ska vi tillåta det". Så lyder ju ditt skruvade resonemang. 
  • Anonym (Spyr på torskrens)
    Anonym (Charlie Sheen) skrev 2024-04-01 14:01:53 följande:
    "I don't pay them to come over, I pay them to leave."

    Känt citat från Charlie Sheen
    Ja, oj vilket roligt citat från HIV-torsken Sheen. 
  • Anonym (Spyr på torskrens)
    Anonym (M) skrev 2024-04-01 14:24:58 följande:
    Och ja mg har heller aldrig påstått att jag kan tala för andra kvinnor, det får de göra själva. Nej alla ser det och upplever det inte på samma sätt. Det är upp till de att avgöra, inte dig.
    Det är inte alla som tar åt sig av mobbing heller. Ska vi försvara mobbing och uppmuntra beteendet. Jag har ju inga bevis på att det är skadligt för alla där heller. 
  • Anonym (Spyr på torskrens)
    Anonym (M) skrev 2024-04-01 14:26:49 följande:
    Och jag har inte sagt något om att det ska tillåtas heller, så återigen bemöt vad jag skriver inte vad du hittar på att jag anser 
    Varför har du då en så försvarande attityd kring torskar?
  • Anonym (Spyr på torskrens)
    Anonym (Man) skrev 2024-04-01 14:21:36 följande:
    Exakt. M ta t.ex att en man köper en avrunkning,  det är nog den absolut vanligaste sexuella tjänsten som köps. Personen som får betalt blir inte kroppsligt invarderad som du uttryckte det, och personen utför massage på en annan kroppsdel än foten. Spelar roll... nej. Torsken har betalt för en massage...
    Återigen en skev jämförelse. En fot är inte sexuell. Ett könsorgan är sexuellt i allra högsta grad med den tjänst du talar om. Det blir ett sexuellt utnyttjande det också, även om inget intrång sker i kroppen.

    Även sinnet påverkas. Kvinnor stigmatiseras redan av män för frivillig promiskuitet. Då fattar du säkert hur mycket värre det blir för en prostituerad kvinna som både blir utnyttjad och stigmatiserad av ett antal män. Ingen mår bra av sånt. Precis som ingen mår bra av mobbing. 
  • Anonym (Spyr på torskrens)
    Anonym (M) skrev 2024-04-01 14:31:46 följande:
    Jag har varken försvarat eller uppmuntrat sexköp
    Du verkar inte se det som nåt negativt iallafall. Då hade du talat direkt emot det. 
Svar på tråden Varför köper människor sex?