Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80

    Snälla säg att det är mig det är fel på

    Respektlöst är väl snarare att ändra om i skåpen utan att fråga? Dvs din dotter skulle ha visat resultatet och frågat om det var ok. Du i din tur borde ha pratat med sambon om att kanske ha sakerna i skåpet på det sätt som dottern gjort. Man måste inte ha saker på samma plats år ut och år in. Bra att förnya ibland.

    Ang. tvätten så är sambon en omogen surpuppa.

    Att vara tyst och inte umgås efter maten måste vara ok att få göra om man känner för det, såvida det inte handlar om "silent treatment" från hans sida för det är så klart inte alls ok.

    Du har funderat på att lämna honom flera gånger men han har fina sidor också. Tänk istället, när han visar sina sämsta sidor, är han verkligen ok att vara med då? Det är DÄR du ska lägga bedömningen, inte att det finns bra saker eller att de eventuellt kan uppväga. Det är det sämsta man ska titta på istället.

  • Mortiscia80
    Cookie1982 skrev 2024-03-31 14:16:33 följande:

    Tack för era svar. Min fundering är om det är Silent treatment för att vara taskig eller om det är för att han inte har förmågan att prata. Han är väldigt introvert. 

    Vad gäller skåpen i köket är det ofta han själv möblerar om och det hade nog varit okej om det varit jag men inte okej för att det var dottern. Han är noga med att skilja på vuxen saker och barn. 

    Vad gäller tvätten var det att jag förstörde hans planer för dagen. Det jobbiga är att inte veta vad han ska störa sig på nästa gång och att det nästan kväver mig när han är på sitt dåliga humör. 


    Har han en diagnos...?
Svar på tråden Snälla säg att det är mig det är fel på